Esports

Quarta posició per a l'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez al campionat d’Espanya promesa

Per Redacció

La cambrilenca durant la cursa de 100 metres tanques

El passat cap de setmana, els dies 29 i 30 de juny, es va celebrar a la pista d’atletisme de Mataró (Maresme), el campionat d’Espanya d'atletisme de la categoria promesa. L’atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes, va participar en la modalitat de l’heptatló, que consta de set disciplines de l’atletisme: cursa de 100 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes, cursa de 200 mesos llisos, salt de llargada, llançament de javelina i cursa de 800 metres llisos.

En el decurs de l’heptatló, la Sílvia, va anar variant la posició al capdavant de la competició, obtenint la quarta posició en la classificació final del campionat d’Espanya, a tocar d’una medalla en un campionat estatal. Tot i així, la valoració és molt positiva, ja que l’atleta cambrilenca va realitzar una de les millors competicions de la seva carrera esportiva. Jugava a casa i per tant, tenia tota l’empenta i recolzament de companys, família i amics per poder competir amb fermesa.

La cambrilenca va fer marca personal en la prova de 100 metres tanques amb un temps de 15’’14, amb aquest temps establia una millora de gairebé 20 dècimes de la seva millor marca personal. Tanmateix, va fer marca personal en la puntuació total de l’heptatló 4.241 punts, superant el seu propi registre que estava en 4.185 punts. D’altra banda, cal destacar l’actuació realitzada en el concurs del salt d’alçada, ja que per segon cop aquesta temporada, tornava a saltar per sobre dels 1’60 metres, per tant, igualava la seva millor marca personal, i realitzava un millor salt de 1,60 metres en les proves combinades, igualant la marca assolida en el campionat de Catalunya d’aquest any. Per últim, esmentar la millora en les marques de la temporada: la prova de salt de llargada 5’08 metres, en el llançament de javelina 25’13 metres i en la cursa de 800 metres un temps de 2’36’’11.

Així doncs, l’atleta tancava el seu primer cicle en la categoria promesa amb una millora continua, satisfeta per l’esforç i conclou així una temporada plena d’èxits personals i millores esportives.

Gutiérrez, a la prova de llançament de pes

Comenta aquest article