Informació general

L’Ajuntament aprova una línia de subvencions per alumnes de l’Escola Municipal de Música

Per Redacció

Imatge d'una actuació del cor de tercer d'iniciació i el cor Petits Cantors de l'Escola Municipal de Música, a la parròquia de Santa Maria

L'Ajuntament de Cambrils ha aprovat una línia de subvencions per alumnes de l'Escola Municipal de Música de cara al curs 2013-2014. La convocatòria, obert de l'1 de juliol al 15 de setembre, contempla ajuts per als alumnes de 4 a 18 anys, empadronats a Cambrils que s’hagin matriculat al programa oficial de l’EMMC –nivells iniciació, elemental, aprofundiment d’elemental i mitjà– i es trobin en una situació socioeconòmica desfavorida. El pressupost destinat a la convocatòria és de 10.000 euros.

Les subvencions s’atorgaran segons els ingressos de la unitat familiar i l’expedient acadèmic de l’alumne, entre d'altres criteris de barem. Les bases i la sol·licitud es poden trobar a l’OAC, a l’Escola de Música i a la seu electrònica. L’import de les subvencions, que en cap cas podrà superar el 50% del cost total de l’ensenyament, dependrà del nombre de sol·licituds rebudes i de la puntuació obtinguda per les famílies en el procés de barem.

Comenta aquest article