Informació general

La UNED a Cambrils organitzarà un curs d'estiu sobre la gestió d'equips

Per Redacció

L'Ateneu Juvenil serà la seu del curs organitzat per la UNED

Del 8 al 10 de juliol, a l’Ateneu Juvenil, tindrà lloc una nova edició dels cursos d’estiu de la UNED a la seu de Cambrils. El curs s’anomena "Gestió d’equips: com fer que les coses succeeixin". L’organització va a càrrec del Centre Associat de la UNED a Tortosa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. Comptarà amb la participació de psicòlegs de diferents universitats de l’estat espanyol, a més del gerent del Club Nàutic Cambrils.

L’objectiu d’aquest curs presencial, de 20 hores lectives, gira al voltant de la gestió d’equips i pretén aconseguir la transmissió de coneixements des del món de l’esport al món laboral. Tenint com a referència la millora del rendiment dels equips de treball i esportius, s’analitzaran les principals teories sobre gestió d’equips, així com la motivació, el lideratge, la psicologia del coaching o la gestió dels errors, amb el suport de l’esport de vela. Es combinaran classes teòriques amb exemples i casos pràctics. El curs va dirigit a professionals que gestionin equips, recursos humans, esportistes, estudiants de psicologia, sociologia, dret i economia.

La UNED és la major universitat de l’estat espanyol, amb més de 250.000 estudiants que cursen titulacions oficials (27 graus EEES, 49 màsters universitaris, 44 programes de doctorat). Compta amb una xarxa de centres associats, entre ells Tortosa i l’Aula de Cambrils.
La inscripció al curs és oberta i es realitza online al web de la UNED http://extension.uned.es/actividad/idactividad/5075.

Comenta aquest article