Informació general

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, es reuneix a Cambrils amb empresaris del sector turístic

Per Cristina Sierra

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va visitar Cambrils el passat divendres

El passat divendres al matí, el primer secretari del PSC i president del grup socialista al Parlament –Pere Navarro– es va reunir amb una quinzena d'empresaris del sector turístic de la Costa Daurada, a l'hotel Port Eugeni de Cambrils. En declaracions al mitjans de comunicació, Navarro va explicar que els empresaris li van transmetre les seves inquietuds sobre la taxa turística o l'actual situació política.

"El que necessita el sector turístic, que és un dels sector més actius de Catalunya, és una estabilitat política, ja que l'actual inestabilitat  no està beneficiant el sector". El primer secretari del PSC va apuntar que durant la trobada es va demanar que s'agilitzin els tràmits administratius referent a la taxa turística que va entrar en vigor l'any 2012. Navarro també va reunir-se amb els impulsors del macroprojecte turístic i d'oci Barcelona World, un tema que inquieta als empresaris turístics de la Costa Daurada.

"El que no es pot fer és defensar la celebració d'una consulta i al mateix temps actuar com si la consulta s'hagués celebrat i ja estiguéssim avançant cap a la independència"


D'altra banda, el primer secretari del PSC va parlar sobre el rebuig del PSC de formar part del Pacte Nacional pel Dret a decidir, que es constituirà aquest proper dimecres. "Nosaltres hem defensat la celebració d'una consulta legal i acordada i estem treballant per això. Formem part de les negociacions que estan fent el senyor Mas i el senyor Rajoy. No els veig gaire treballadors en aquest sentit però teòricament estan negociant. Nosaltres vam dir al president que el que no es pot fer és defensar la celebració duna consulta i al mateix temps actuar com si la consulta s'hagués celebrat i ja estiguéssim avançant cap a la independència. Defensarem que se celebri la consulta però no entrarem en aquest joc d'involucrar les entitats", va manifestar.


Robert Benaiges forma part d'un grup de militants socialistes que participaran en una trobada per la recomposició del socialisme democràtic i la represa de l'esquerra

El passat divendres es va fer públic que un grup de militants socialistes, entre els quals hi ha l'exalcalde de Cambrils Robert Benaiges, participaran en una trobada sobre la recomposició del socialisme democràtic i la represa de l'esquerra, que se celebrarà el proper 9 de juliol, i que té l'objectiu d'obrir un nou horitzó polític. Navarro, davant d'aquest fet, va afirmar: "el partit socialista té una línia molt clara, molt majoritària dins el partit i que és la reforma de la constitució en un sentit federal de crear alternatives econòmiques i socials a l'actual inacció del govern de la Generalitat i estem treballant en això. En el nostre partit hi ha debat, al contrari d'altres partits que són monolítics, i en el nostre partit hi ha debat divers i respectable".

Comenta aquest article