Societat

Tomàs Jornet, nou president del Rotary Club Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Josep Rodríguez i Tomàs Jornet, el passat dimarts durant el relleu de presidència del Rotary Club Cambrils

Tomàs Jornet és, des d'aquest passat dimarts, el nou president del Rotary Club Cambrils. Substitueix al càrrec a Ernest Fornés i en serà el president durant aquest proper any, dins la dinàmica habitual d'aquesta entitat en que el president es relleva cada any. En aquests moments, el Rotary Club Cambrils té 20 membres, dos dels quals s'han incorporat en la darrera reunió. Jornet explica que de cara a l'any vinent es preveuen noves incorporacions i es podria arribar a la xifra de 25 o 26 membres.

Accions solidàries

Des del Rotary Club Cambrils es promou la solidaritat tant a nivell local com internacional. Fa poc, des del Rotary local es va mantenir una trobada amb les representants de Càrites de Cambrils i amb els mossens per conèixer les mancances que hi ha a Cambrils en temes d'assistència directa a les persones necessitades. Segons ha explicat Jornet, "estem preparant un informe i quan el tinguem enllestit farem un ajut directe per aquesta causa".
A nivell internacional, Rotary Club Cambrils ha estat donant suport, durant dos anys, al projecte de tractament de les aigües residuals. Segons  Jornet, "de cara a l'any vinent, aquest projecte es reprendrà i es buscarà finançament".
Una altra de les actuacions previstes, en aquest cas de caire més intern, és l'apadrinament dels nous Rotary Club que està previst que es creïn a Tortosa i Gandesa. D'altra banda, Jornet ha anunciat que Cambrils acollirà, el 20 de març de 2015, el congrés i l'assemblea anual de districte que acollirà representants de clubs Rotary de Catalunya, Aragó, Navarra, Rioja, País Basc i Cantàbria.

Comenta aquest article