Societat

El cambrilenc Jaume Pedrell es proclama Motorista de l'any Honda 2013

Per Redacció

El cambrilenc Jaume Pedrell amb el seu premi de Motorista de l'any Honda 2013 (imatge de la pàgina web www.soymotero.net)

El cambrilenc Jaume Pedrell Cros s’ha proclamat vencedor de la convocatòria Motorista de l’any Honda 2013. En aquesta tercera edició hi van participar prop de 5.000 motoristes procedents d’onze províncies de l’Estat que, prèviament, havien superat un primer examen online per accedir a la final amb els vint millors. Aquest primer test incloïa una extensa selecció de preguntes relacionades amb tots els àmbits de la conducció motociclista segura i de prevenció. A partir d’aquí, els vint millors puntuats van passar a la final, teòrica i tècnica, celebrada a les instal·lacions de l’Honda Institut de Seguretat a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).

Proves tècniques i d'habilitat

Els participants van haver de superar una llarga jornada amb diversos test de diagnosi de taller amb motos preparades per a l’ocasió, així com assistència de primers auxilis sobre maniquís equipats com un motociclista. Després van realitzar diferents proves d’habilitat en un circuit i, els deu millors van passar a la final de regularitat cronometrada, on van haver de recórrer un circuit amb diferents proves. Finalment, el cambrilenc Jaume Pedrell va endur-se el primer premi que consistia en una moto Honda NC700S-ABS, amb assegurança per a un any, i d’altres equipaments cedits per d’altres marques. El segon classificat va ser Luis Díaz de Sabadell i en tercer lloc va quedar José Luis Martínez de Azuqueca de Henares (Guadalajara). La resta de participants també van ser obsequiats amb material motociclista.

Comenta aquest article