Informació general

La Policia Local participa en una jornada formativa sobre consum

Per Redacció

La sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran va acollir la jornada de formació voluntària impartida per l'Agència Catalana de Consum

Una vintena d’agents de la Policia Local de Cambrils i de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant van participar, ahir al matí a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, en una jornada de formació voluntària impartida per personal de l’Agència Catalana de Consum.
En el marc de la col·laboració amb la Policia Local de Cambrils en matèria de consum, el curs va servir per informar els policies locals dels paràmetres bàsics que regulen les relacions de consum entre els establiments i els consumidors per tal que puguin realitzar les actuacions inspectores oportunes. Durant el curs, els tècnics de l’Agència van parlar de les visites dels agents de la Policia Local als establiments per comprovar que compleixen els requisits. També van donar informació sobre les actes protocol·litzades, les notes informatives per lliurar als establiments sobre el Codi de consum de Catalunya i les diverses normatives que estableixen l’obligació de complir amb aquests requisits.

Comenta aquest article