Societat

Els cambrilencs A Voces! omplen a vessar el "pub" l’Espantall, en un concert del "Bàsic's Cambrils"

Per Ignasi Martí



Actuació d'A Voces! al pub l'Espantall
El passat dissabte 6 d’abril el pub l’Espantall es va omplir de gom a gom amb motiu de l’actuació en directe del grup local A Voces! La veu de la Bali Cejas va tornar a congregar els nombrosos seguidors que assisteixen a totes les actuacions del grup per tal de gaudir de la fusió flamenca d’A Voces! Les rumbes, fandangos, i els habituals temes d’Ea! o de BB van fer que el públic s’ho passés d’allò més bé. Nombrosos temes van ser corejats pel públic assistent que fins i tot va aprofitar el poc espai lliure per posar-se a ballar.

Aquest és el segon concert que té lloc aquesta temporada en aquest local, que des del mes passat ofereix un concert mensual amb un horari limitat que finalitza a les 12 de la nit. Aquesta és la condició a la qual es poden acollir els pubs locals que arran de la campanya ciutadana “Cambrils la vergonya de la província.és!” poden oferir música en directe. Els concerts als pubs s’han inclòs dins el cicle “Bàsic’s Cambrils” que des de fa mesos l’Àrea de Joventut ja programava a la Sala Ka l’Arrib.

Les anteriors actuacions d’aquesta nova programació han ofert latin jazz amb els tarragonins Harold’s Trio, a l’Espantall, i el passat divendres hi va haver una sessió de rap amb els cambrilencs Utopya Crew, que van actuar a la Sala Ka l’Arrib. Es dóna el cas que en les tres actuacions agents de la Policia Local s’han presentat als locals amb la intenció de finalitzar el concert abans de l’hora acordada.

Comenta aquest article