Esports

El CFS Mediterrani tanca la temporada amb una golejada davant del campió, l'Hospitalet de l'Infant, i acaba sisè

Per Redacció

El Mediterrani va derrotar a l'Hospitalet de l'Infant, aquest passat dissabte a la tarda, en el darrer partit de competició de la temporada

Aquest dissabte, al Palau Municipal d'Esports, el CFS Mediterrani va disputar el seu darrer partit de la temporada davant de l'Hospitalet de l'Infant. Va ser un partit intranscendent, amb l'Hospitalet que ja era campió de lliga i el Mediterrani que tampoc tenia cap opció per arribar a les places d'ascens de categoria. Abans d'iniciar-se el partit, els cambrilencs van fer el passadís d'honor a l'equip campió. Una vegada iniciat l'enfrontament, els dos equips van anar a disputar-lo des del principi. La primera part va ser molt trepidant i les ocasions s'alternaven a les dues porteries. El Mediterrani va avançar-se en el marcador i, gràcies a una destacada actuació del porter local Milán, van deixar el marcador d'1 a 0 al descans.
La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, però la forta calor al pavelló i el bon joc dels locals van fer que, a poc a poc, la balança es decantés del costat cambrilenc. Ben aviat va arribar el segon i el tercer gol del Mediterrani, gairebé seguits. A partir d'aquí, l'Hospitalet va jugar amb presses per tal de capgirar el marcador. Van optar per jugar amb el porter-jugador, fet que va aprofitar l'equip cambrilenc per anar ampliant el marcador fins al definitiu 6 a 1 final.

El CFS Mediterrani ha acabat la temporada en la sisena posició del grup 6 de la Preferent Catalana de futbol sala amb 55 punts, 17 victòries, 4 empats i 9 derrotes. L'Hospitalet de l'Infant ha quedat campió i per darrere han quedat el Salou, el Mare Molas de Reus, el Catllar i el Segur de Calafell.

Comenta aquest article