Informació general

Altesport substituirà la Creu Roja en el servei de socorrisme a les platges cambrilenques

Per Cristina Sierra

Aspecte de la platja del Regueral, aquest matí a primera hora

L'empresa Altesport 2000, SL serà l'encarregada de gestionar aquest estiu el servei de salvament i socorrisme a les platges de Cambrils. El servei, que s'iniciarà demà i es mantindrà fins el 15 de setembre, s'ha adjudicat per un import de 187.913 euros (155.300 euros + 32.613 euros IVA) i es presentarà en els propers dies. En un principi, el contracte s'ha adjudicat només per aquesta temporada.

El passat mes d'abril, l'Ajuntament de Cambrils va convocar, el passat mes d'abril, el concurs públic del servei. Durant les tres setmanes de convocatòria, quatre empreses van presentar la seva sol·licitud: Altesport 2000, SL, Maning Star 16, SL, Creu Roja i Rescatadores, SL. La mesa de contractació no va acceptar les sol·licituds de Maning Star i Rescatadores per manca de documentació i es van puntuar les dues empreses que van quedar finalistes: Altesport 2000, SL i Creu Roja. Finalment, el dia de les votacions Altesport 2000, SL es va imposar per només tres punts a Creu Roja.

Creu Roja va oferir el servei l'any passat

La temporada passada, el servei de vigilància, prevenció, salvament i socorrisme va anar a càrrec de la Creu Roja. La Junta de Govern Local va adjudicar per via d'urgència el servei, que es va iniciar el 16 de juny i va finalitzar el 16 de setembre. Cal recordar que, l'any 2006, l'Ajuntament va trencar el sistema de conveni amb la Creu Roja i es va fer un concurs públic que va guanyar l'empresa Sport&Salvament. L'any passat, la regidoria de Turisme va decidir no renovar el contracte amb aquesta empresa per incomplir de manera reiterada el contracte signat.

Comenta aquest article