Informació general

CiU respon a Salvador Matas: "Des de l'any 2009 fins el 2011, vostès van pressupostar 14,9 milions d'euros de més en ingressos"

Per Redacció

Aspecte del Teatre Auditori

CiU ha emès un comunicat per respondre, aquest cop, l'opinió que l'exregidor d'ICV Salvador Matas signa a Revista Cambrils Diari Digital. CiU recorda a Salvador Matas, com a integrant de l'anterior govern, que "vostès van estirar més el braç que la màniga, no van pensar en les conseqüències que això podria tenir? Senyor Matas, previsió i estratègia és el que els va faltar". El comunicat de CiU també recorda que en els pressupostos de l'anterior govern "sempre el capítol d'ingressos estava per sobre dels possibles i a final de l'exercici es podia comprovar perfectament el desviament. Des de l'any 2009 fins el 2011, vostès van pressupostar 14,9 milions d'euros de més en ingressos. Això va augmentar deliberadament el deute municipal. Bones previsions! Sí senyor! I així anem!".

Tal com ja va fer en el comunicat de resposta a l'exregidora del PSC, Anna Peláez, la setmana passada, CiU repassa els diners invertits en l'auditori, l'edifici de l'Aparcam, així com els pagaments extres derivats d'una sèrie d'actuacions de l'anterior mandat. El comunicat de CiU fa referència al fet que Salvador Matas retregui a l'actual govern que només saben parlar dels d'abans, "però com vol que no en parlem! Vostès la van fer grossa, però molt grossa! Si tot el que van malgastar, veient que les coses no anaven bé, no ho haguessin fet, avui no parlaríem dels d'abans perquè no tindríem una economia tan complicada i, per tant, no s'haurien de prendre decisions que ens afecten a tots i en particular a unes persones que els hi va la feina en moments tan complicats".

CiU també fa referència a que la nefasta imatge de Cambrils "és veure els murs de formigó d'un auditori que no serveix per a res. Perdoni, sí, serveix per a veure l'herència de la nefasta gestió del govern del PSC, ERC i ICV".

Comenta aquest article