Societat

El parc del Nou Cambrils acollirà, demà, un esdeveniment solidari d'ajuda a Ana Navarro, malalta de fibromiàlgia

Per Redacció

El parc del Nou Cambrils acollirà, demà dissabte, un esdeveniment solidari d’ajuda a la cambrilenca Ana Navarro, de 36 anys d’edat, diagnosticada de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple. Durant tot el dia s’organitzaran actes, impulsats per un grup de veïns del carrer del Camí de Reus de Nou Cambrils i de l'empresa Estucos Olmo, amb l’objectiu de recaptar fons. La recaptació total es destinarà a pagar un tractament per a l’Ana Navarro a una de les millors clíniques especialitzades en síndrome de fatiga crònica, a Brusel·les. Per a més informació es pot entrar a la seva pàgina web.

Les activitats començaran a les 12 hores i s’allargaran fins a la mitjanit. Es comptarà amb les actuacions de la companyia de ball flamenc d’Ivan Sánchez; la rumba fusió de Bali Cejas; el Coro Rociero Virgen del Camino; una classe de zumba amb Recchia Danza Reus; una exhibició de taekwondo; una actuació a càrrec dels Cop de Cap de Cambrils, música hard rock amb el grup Onedollar i l’actuació de Dj Piston. Durant tot el dia hi haurà servei de bar, fideus rossos, així com sortejos, rifes i d’altres sorpreses.
També es compta amb la col·laboració de l'Associació de veïns del barri de Nou Cambril i d'altres entitats i empreses locals. 

Comenta aquest article