Informació general

Cambrils, seu territorial de les eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana

Per Redacció

La mesa electoral de l'ANC estava al número 15 del carrer de la Verge del Camí

Cambrils va ser una de les seus territorials, aquest passat dissabte 8 de juny, de les eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). La seu cambrilenca va aplegar els votants tant de Cambrils com de Mont-roig del Camp. Les eleccions van ser al local del carrer de la Verge del Camí, 15 de les 10 del matí a les 2 del migdia. Va votar gairebé el 50% del cens de Cambrils, que és de 34 persones, i tot va discórrer sense incidències destacables a banda d'algun votant que estava segur de ser al cens i no hi era. Cal dir que no va acudir cap votant de Mont-roig.

Important renovació territorial

Els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC es van donar a conèixer ahir i cal dir que s'ha produït una important renovació territorial. El Secretariat Nacional el formen 75 persones, 50 de les quals provenen de la representació territorial i 25 són de representació nacional directa. Pel que fa a la representació nacional directa, la renovació no ha estat tan important.
Les tres persones més votades han estat Carme Forcadell, Jaume Marfany i Pep Riera. Aquest proper dissabte 15 de juny es farà la primera reunió del nou Secretariat Nacional de l'ANC que haurà d'escollir la presidència de l'entitat.

Comenta aquest article