Toni Calderon queda en la tercera posició de la prova Trailseries Reus

Toni Calderon durant la prova del Trailseries Reus

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc a Reus, la segona cursa del Circuit Trailseries Costa Daurada, organitzat per Naturetime Events. La prova es va dividir en dues distàncies diferents, una de 10,5 quilòmetres i l'altra de 21 quilòmetres. El cambrilenc Toni Calderon de l'equip Running Peace World participava a la prova de 21 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 722 metres. En un ajustadíssim esprint, Calderón va aconseguir entrar en la tercera posició amb un temps d'1 hora i 37 minuts.

La sortida de la prova tenia lloc a les 17 hores de la tarda del dissabte, en un circuit molt ràpid. Des d'un bon principi, Calderon va encapçalar la cursa juntament amb tres corredors més. A falta de 4 quilòmetres per a l'arribada, el primer i el segon classificat es van distanciar, mentre que Toni Calderon i un altre corredor van mantenir una lluita constant per tal d'ocupar la tercera posició. Finalment, Calderon aconseguir cloure la prova en tercer lloc a només tres segons de diferència del quart classificat.

Després de les dues primeres proves del circuit –la primera es va disputar el mes passat a Cornudella del Montsant, on Calderon va ser segon–, el cambrilenc es troba en la segona posició general de la classificació del circuit Trailseries Costa Daurada. En total, els participants hauran de disputar vuit curses. La propera competició serà el dia 22 de juny a Alcover.