Esports

El CE Judo Dojo Cambrils i els judokes de l'escola Joan Ardèvol clouen la temporada amb una jornada d'exhibició

Per Redacció

Imatge de grup dels judokes participants a la trobada, al Palau Municipal d'Esports


El Palau Municipal d'Esports va acollir, el passat 2 de juny al matí, la tradicional festa i exhibició de judo corresponent al final de curs del CE Judo Dojo Cambrils. En aquesta ocasió també es van afegir el grup de judokes de l’escola Joan Ardèvol. En total hi van participar uns 80 xiquets i xiquetes d’entre 5 i 13 anys d’edat. La demostració de judo va comptar amb una gran afluència de familiars que van poder presenciar el treball tècnic que els judokes han desenvolupat i après durant aquest curs escolar.


Els alumnes van fer diferents exhibicions d’exercicis físics específics de lluita, exercicis acrobàtics i tècnics per grups d’edats. També van fer una exhibició dels diferents tipus de caigudes i de tècniques de lluita al terra com són les immobilitzacions i les projeccions, acabant els exercicis amb una sèrie de combats.

 Un moment de gran expectació va ser quan el grup de judokes juvenils van realitzar una exhibició de judo orientada a la defensa personal que va deixar bocabadats a tots els assistents al pavelló per la seva espectacularitat.

 Al finalitzar la jornada es va fer l’entrega dels diplomes de canvi de cinturons a tots els judokes participants i es va  fer menció de tots els resultats assolits pel club durant la temporada 2012-2013. Finalment, es va fer un piscolabis per a tots els participants i acompanyants.

Comenta aquest article