Societat

La línia de productes "Aragem" de la Cooperativa Agrícola guanya el premi LiderPack 2013

Per Redacció

Línia de productes "Aragem" de la Cooperativa Agrícola

La presentació de la línia de productes "Aragem" de la Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat guardonada amb el premi LiderPack 2013 al millor embalatge agroalimentari. Aquesta línia de productes, que està formada per l'oli d'oliva verge extra i vinagres balsàmics, es va crear l'any 2012 pel mercat de l'exportació i va ser dissenyada per l'estudi Debonatinta de El Morell.

Els premis LiderPack, creats l'any 1995, són els guardons més importants que es concedeixen a l'estat espanyol en l'àmbit de l'embalatge i la Publicitat en el Lloc de Venda (PLV). Aquests guardons els convoca el saló Hispack de la Fira de Barcelona i Graphispack Associació per premiar els millors envasos, embalatges i elements de PLV de l'any. Els premis LiderPack reconeixen especialment els avenços en innovació, disseny, creativitat i sostenibilitat. D'altra banda, el jurat selecciona entre els treballs premiats aquells que representaran Espanya en el concurs mundial WorldStars for Packaging.

La línia de productes "Aragem" també ha estat seleccionada recentment com un cas d'èxit per a la publicació "Monogràfic-Disseny i alimentació", editada pel Col•legi Oficial de Dissenyadors Gràfics de Catalunya. El monogràfic tracta sobre 6 casos d’èxit d’empreses, cooperatives i productes alimentaris que han apostat pel disseny com a motor de la valorització dels productes i que han generat sinergies en benefici mutu. Aquest disseny també va ser reconegut amb la Medalla d’or al millor disseny contemporani a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition 2012.

Comenta aquest article