Societat

Quatre xiquets cambrilencs participen al Concurs de coreografies de Batidos Puleva

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels Puleva Kids, format per quatre cambrilencs i una mont-rogenca

Quatre xiquets cambrilencs més s’han sumat al Concurs de coreografies de Batidos Puleva –a més de Júlia Garcia i Nora Andilla–, tal com va informar Revista Cambrils Diari Digital, el passat 7 de juny. L’altre grup format per joves cambrilencs s’anomena Puleva Kids i està format per Elena Aguirre, Zoé Olmo i Noa Olmo de l’escola Mas Clariana, Adrià Cubells de l’escola Guillem Fortuny i la mont-rogenca Evelyn Espinola. Tots cinc es van reunir –malgrat que alguns d’ells no es coneixien–, van preparar la coreografia i van gravar el vídeo al parc del Pescador de Cambrils. Actualment, el grup està situat en la posició 43 del rànquing de la categoria per adolescents. El seu vídeo es pot visualitzar clicant aquest enllaç.

Votacions a través de la pàgina web

Recordem que es tracta d’un concurs d’àmbit estatal, en el que els participants han de preparar una coreografia utilitzant una de les tres versions de la cançó de l’anunci d’aquesta marca. El concurs contempla dues categories: la infantil –xiquets i xiquetes de fins a 10 anys– i l’adolescent –xiquets i xiquetes d’entre 11 i 14 anys–, amb grups d’entre dos i deu integrants. Les votacions del concurs es van obrir el passat 21 de maig, a través de la pàgina web www.batidospuleva.es, i es tancaran el proper 14 de juny. Segons les bases del concurs, cada grup participa en dues modalitats: la dels “vídeos més populars a la web” –els vots es compten pel nombre de visualitzacions dels usuaris– i la dels “vídeos escollits pel jurat”.

Gala final a Disney Channel

S’establiran premis per a les dues categories –infantil i adolescent– en les dues modalitats del concurs. Els primers classificats podran ballar a la gala final, el 29 de juny, que s’emetrà per Disney Channel. També s’enduran un lot de productes i en cas que el grup forma part d’un centre educatiu, se’ls obsequiarà amb un xec-regal de 800 euros per a la compra de material esportiu i educatiu. També hi haurà premis pels segons, tercers i quarts classificats que consistiran en unes consoles de joc, lots de productes Puleva i el xec-regal de 800 euros en cas que siguin membres d’un centre educatiu.

Comenta aquest article