Esports

El Palau Municipal d'Esports acull el 15è torneig d'hoquei base Vila de Cambrils amb onze equips en competició

Per Berta Ruiz

Partit de l'equip aleví del Cambrils CH contra el Vilafranca

El Palau Municipal d’Esports va acollir, aquest passat cap de setmana, el 15è torneig d’hoquei base Vila de Cambrils, organitzat pel Cambrils Club Hoquei. Tant dissabte com diumenge es van anar succeint els diferents partits en totes les categories, des de les categories inferiors de minihoquei, escola, prebenjamí iniciació, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i juvenil, fins a l’equip de Segona Catalana i l’equip sènior del club cambrilenc. El torneig va comptar amb la participació de diferents clubs convidats procedents d’arreu de Catalunya i també del País Valencià com el Reus Deportiu, el Calafell, el Vendrell, el Castelló, el Sant Just, el Vilafranca, l’Igualada, el Cocentaina i l’Amposta. Com a plat fort del torneig d’enguany, l’equip sènior del Cambrils CH es va enfrontar al FC Barcelona –equip de la 1a nacional espanyola–. El partit va ser el darrer del torneig, diumenge al migdia, previ a l’entrega de premis.

Els campions per categories van ser els següents: en la categoria escola, el Cambrils CH; en la categoria prebenjamí iniciació, el CE Vendrell; en la categoria prebenjamí, el CE Vendrell; en la categoria benjamí, el Sant Just; en la categoria aleví, el Cambrils CH; en la categoria infantil, el Cocentaina; en la categoria juvenil, el Reus Deportiu; en la segona catalana, l'Amposta; i en la primera catalana, el Cambrils CH.

Cal destacar el debut del porter de l'infantil, Ivan Cotilla i la retirada de l'hoquei en actiu del jugador Jordi Mirado.

Un moment del partit entre l'equip infantil del Cambrils CH i el Sant Just

Partit de l'equip sènior del Cambrils CH contra el FC Barcelona

Comenta aquest article