Suspès el partit del CFS Mediterrani a la pista del Vinyols a falta de tres minuts pel final

Imatge d'arxiu del partit del Mediterrani contra el Vinyols, aquesta temporada, en el partit de la primera volta

El CFS Mediterrani es va desplaçar aquest cap de setmana a Vinyols i els Arcs per a disputar el seu penúltim partit de la temporada. Novament però, el partit va ser suspès per l’àrbitre abans del temps reglamentari, a falta de poc menys de tres minuts pel final i quan el marcador indicava un empat a tres gols. L’àrbitre del partit va prendre aquesta decisió quan alguns membres de l’equip vinyolenc van rodejar-lo, van escridassar-lo i fins i tot, algun el va agafar pel braç, protestant la seva decisió d’expulsar un jugador local per agressió.

Pel que fa al partit, durant la primera part ambdós equips es van respectar molt i els porters van haver d’intervenir en comptades ocasions. Amb empat a zero, el Mediterrani va disposar de dues ocasions de gol, però la pilota va anar al pal. Els locals es van avançar en el marcador i, en el minut 16 de partit, després d’una pèrdua de pilota del Mediterrani al mig del camp arran d’una falta no assenyalada per l’àrbitre va acabar en un penal a favor dels vinyolencs que van fer el 2 a 0. Un minut després, Giro va ser expulsat i va obligar al Mediterrani a jugar amb un jugador menys durant 2 minuts. Tot i això, el marcador ja no es va moure abans del descans.
En la segona part, el Mediterrani va sortir amb més empenta de cara a gol i disposat a guanyar el partit. En el minut 6 de la segona part, Alexis va escurçar diferències en una falta molt ben executada per part de l’equip cambrilenc. L’alegria va durar ben poc, ja que dos minuts després, el Vinyols feia el 3 a 1. A falta de vuit minuts pel final, el Mediterrani va sortir amb porter-jugador i va posar setge a la porteria local. L’aposta va sortir bé al conjunt cambrilenc, amb dos gols pràcticament consecutius d’Héctor, que va empatar el partit. Quan millor estava jugant el Mediterrani va produir-se la jugada que va provocar la suspensió del partit.

Cal recordar que la setmana anterior, el partit del Mediterrani davant del Flix també va quedar suspès per l'àrbitre. La federació catalana de futbol ha donat per bo el resultat que indicava el marcador en el moment de la suspensió, 2 a 3 a favor del Mediterrani.

Vuitena jornada interescolar del torneig de tennis taula

El Club de Tennis Taula Cambrils va acollir, ahir, la vuitena jornada del torneig interescolar de tennis taula. En aquesta ocasió hi van prendre part 28 jugadors dels diferents centres escolars participants. Els primers classificats van ser els següents: Andrei de l’institut Joan Guinjoan de Riudoms, Adrián Fernández de l’escola Marinada, Vlad Marius de l’escola Marinada, Aarón Martín de l’escola La Bòbila, Sergio Robles de l’escola Joan Ardèvol, Francesc Valenzuela de l’escola Marinada, Adrián Martín del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, Alberto Zamora de l’escola Marinada i Nick Mellentin de l’escola Marinada. Aquesta setmana, la classificació queda encapçalada per Adrián Fernández, seguit d’Adam López i Aarón Martín, en tercer lloc.
Quant a la puntuació per escoles, la classificació és la següent: 1r escola Marinada, 2n Santa Caterina de Vinyols i els Arcs, 3r escola La Bòbila i 4rt col·legi Cardenal Vidal i Barraquer.

Foto de grup dels participants a la vuitena jornada interescolar de tennis taula