Esports

L'assemblea de socis del FC Cambrils aprova l'absorció del Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'assemblea del FC Cambrils, ahir al vespre el centre Les Basses. A l'esquerra, Jordi Rubio i a la dreta de la imatge, Mingo Capafons

L'assemblea extraordinària del FC Cambrils, celebrada ahir al vespre al centre Les Basses, va aprovar, per unanimitat, l'absorció del Cambrils Unió per part del FC Cambrils. En l'assemblea ordinària del FC Cambrils, celebrada el passat 26 d'abril, ja es va acordar que, de cara a aquesta propera temporada, el FC Cambrils i el Cambrils Unió formarien un sol club i va quedar pendent trobar la fórmula més adient de fer-ho. En l'assemblea d'ahir, el president del FC Cambrils, Mingo Capafons, va explicar que després de consultar-ho a la Federació i de parlar-ho entre les juntes directives dels dos clubs es proposava la fórmula de l'absorció, "el FC Cambrils absorbeix el Cambrils Unió. Enguany hem treballat junts i s'ha treballat bé. Volem el millor pel futbol de Cambrils i hem pensat que aquesta és la millor manera", va explicar Capafons. El president també va explicar que hi ha suficients grups per incloure tots els equips base i que no se'n perdi cap. D'altra banda, el Cambrils United passarà a ser el FC Cambrils B, la propera temporada.
La junta directiva del FC Cambrils integrarà els membres de la junta del Cambrils Unió i Mingo Capafons en continuarà sent el president. Per la seva part, el Cambrils Unió ha de fer la seva assemblea en els propers dies però el president d'aquest club, Eduard Martí, ja afirmava ahir al vespre que l'acord en fer aquest pas és total.

Comenta aquest article