Informació general

CiU respon l'exregidora Anna Peláez dient-li que "també és responsable del que està passant", fent referència a l'ERO

Per Redacció

Treballadors municipals concentrats davant l'Ajuntament, a finals del mes de maig

La formació local de CiU ha respost públicament l'opinió expressada per l'exregidora del PSC, Anna Peláez, a Revista Cambrils Diari Digital, referent a l'ERO que afecta a 33 treballadors municipals. En el seu comunicat, CiU recorda que Anna Peláez va ser regidora del govern anterior i va ocupar la regidoria de l'Àrea de Personal, Hisenda i Gestió Estratègica i que "tal i com va deixar les finances de l'Ajuntament a finals de 2010, amb un deute de 52,7 milions d'euros i amb un import de factures per pagar de 12 milions d'euros, dóna la impressió que els números no els va portar massa bé ni va ser massa bona estratega".
El comunicat de CiU formula una sèrie de preguntes al voltant de la gestió feta per l'exregidora i manifesta: "ara no s'erigeixi vostè en la defensora dels seus companys! Vostè també és responsable del que està passant! Si hagués plantejat una bona estratègia no ens trobaríem tal com estem, o és que el seu alcalde RB no li feia cas?".
CiU acaba el seu comunicat dient que "la plantilla de l'Ajuntament que s'ha trobat el govern actual és la que és i, en condicions normals, no s'hagués hagut de plantejar res. Potser s'ha comentat que hi ha unes recomanacions que diuen que només es destini a personal, com a màxim, el 35% del pressupost total. En el del 2011, el percentatge de la partida de personal de l'Ajuntament de Cambrils va ser al voltant del 50%".


Comenta aquest article