Esports

Aquest diumenge tindrà lloc la primera edició del Triatló de Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una prova de la Duatló de Cambrils

Cambrils acollirà, aquest proper diumenge, la primera edició del Triatló de Cambrils. L’esdeveniment, que preveu compta amb uns 900 participants, està organitzat per l’empresa Running Solutions amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.
La prova de triatló tindrà dues modalitats. Per una banda hi haurà la modalitat olímpica que consistirà en 1.500 metres nedant –a l’alçada de la platja de la riera d’Alforja–; 40 quilòmetres de bicicleta per l'antiga N-340 en direcció a Miami, i 10 quilòmetres de cursa a peu pel passeig de Ponent. Cal dir que en aquesta part es faran dues voltes als circuits. Per aquesta modalitat, l'hora de sortida serà a les 7:50 hores pels triatletes paralímpics, a les 8 hores pels participants federats i a les 8:02 hores pels no federats. D'altra banda, hi haurà la modalitat esprint que consistirà en 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa –una volta als circuits–. En aquesta modalitat, l'hora de sortida serà a les 10.30 hores pels participants federats i a les 10:32 pels no federats. Es preveu que de cada modalitat hi hagi uns 450 participants.

Els boxes se situaran al pàrquing del parc del Pescador

L'horari de recollida dels dorsals serà dissabte 8 de juny de les 16 a les 20 hores i el mateix diumenge de la prova de les 6:15 a les 7:30 hores. Diumenge també s'haurà de fer el check-in de les bicicletes als boxes que se situaran al pàrquing del parc del Pescador. Tots els participants rebran coma obsequi una samarreta tècnica de la marca Sural, una de les marques que patrocinen la prova, un lot de nutrició i una foto de l'arribada a la meta.

Comenta aquest article