Informació general

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria presenta la Ruta de la Tapa de Cambrils

Per Redacció

Foto de grup dels restauradors participants a la ruta de la tapa de Cambrils 2013

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils va presentar, ahir, la Ruta de la Tapa de Cambrils, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini del grup Mahou-San Miguel, per promocionar i potenciar l’activitat en aquest sector del municipi. L'any passat es va organitzar l'edició de Cambrils, La Mar de Tapes i, enguany, serà la primera edició amb aquest patrocinador. La ruta compta amb la participació de 37 bars i restaurants que, entre els dies 14 i 23 de juny, oferiran tapa i beguda per 2,5 euros. Com a beguda es podrà escollir entre una ampolla petita de cervesa, aigua o refresc de les marques patrocinadores.

Es triarà la millor tapa per votació popular

La millor tapa es triarà per votació popular. Tothom que vulgui podrà degustar i posteriorment valorar les tapes en funció de la seva presència, qualitat, elaboració i quantitat amb puntuacions entre 0 i 5 punts (0=negativa / 5=Excel·lent). Els participants –majors de 18 anys– podran demanar un fulletó de la ruta en qualsevol dels establiments participants. Una vegada realitzada la puntuació d’una tapa a l’espai indicat del fulletó, el bar o restaurant els estamparà el seu segell per acreditar la consumició. Quan hagin votat al menys cinc tapes de cinc establiments diferents, els clients hauran d’escriure les seves dades i dipositar la butlleta a una de les urnes situades a cadascuna de les barres dels establiments de la ruta.

Premis per a l'establiment guanyador i premis a la participació

L’establiment guanyador rebrà una placa commemorativa i una plaça a la Fira de la Tapa de Barcelona que se celebrarà el proper setembre, en representació de l’Hostaleria de Cambrils. D’altra banda, per premiar la participació al concurs, tots els que hagin votat entraran en un sorteig. En el moment del recompte de votacions, es trauran dos butlletes a l’atzar. La primera butlleta obtindrà el primer premi, que consisteix en un dinar o sopar per a dues persones en un dels establiments participants en el concurs, triat pel guanyador o guanyadora, per un import màxim de 100 euros. La segona butlleta que surti guanyarà un lot de productes del Grup Mahou-San-Miguel.

37 establiments

Els establiments participants en la ruta són els següents: bar La Cala (passeig Miramar, 6), La Central (passeig Miramar, 5), bar ALanterna (carrer Robert Gerhard, 8), restaurant El Colmado (avinguda dels Països Catalans, 1), restaurant Les Fonts (carrer de Colom, 1), restaurant El Morter (carrer d'Andalusia, 14), restaurant Port de Ponent (passeig Marítim, 7), bar El racó de la plaça (carrer del Sindicat, 3), bar Las Cadenas (carrer de Gimbernat, 7), La Casa del Vermut (passeig Marítim, 8), Txoko Donostiarra (carrer de Ramon Llull, 10), taberna Lekeitio (carrer de Miquel Planàs, 19), cafeteria San Marco Venecia (carrer de Robert Gerhard, 5), bar La Riera (passeig d'Albert, 16), Marro Cafè (carrer de Frederic Mompou, 12), restaurant El Capi (carrer de Pau Casals, 16), Mesón Cal Martí (avinguda de Vidal i Barraquer, 20), cafeteria El Sorral (passeig Miramar, 8), bar Cambalache (carrer d'Extremadura, 16), restaurant Macarilla (carrer de Les Barques, 14), La Taverna del Port (plaça d'Aragó, 2), Portus Cerveseria (carrer dels Pescadors, 25), bar braseria Floren (carrer de Frederic Mompou, 14), restaurant Icky's (passeig Miramar, 14), restaurant La Galera (passeig Miramar, 21), pizzeria Gelita (plaça de Mossèn Joan Batalla, 1), bar Ca la Sica (carrer de Joan Sebastian Elcano, 19), bar restaurant Martínez (carrer de les Balears, 20), El cafè de la tertúlia (passeig de Francesc Macià, 8), restaurant El Moll (carrer de Joan Sebastian Elcano, 8), degustació Salinas (carrer del Golf de Sant Jordi, 2), Lizarran (plaça del Pòsit), restaurant El Galeón (avinguda de la Diputació, 158), La taverna de sant mar (avinguda de la Diputació, 158), restaurant Club Nàutic Cambrils (passeig Miramar, 44), El racó del bon cafè (carrer de Sant Pere, 29), Lounge Xavi Macarrilla (avinguda de la Diputació, 38).

Comenta aquest article