Plata per al regatista cambrilenc Keylor Miranda en el Campionat de Catalunya d’Optimist G3

Imatge del podi del campionat de Catalunya d'optimist G3, a Blances

L'equip d'Optimist G3 del Club Nàutic Cambrils va tancar, aquest passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, la temporada de regates amb la participació al Campionat de Catalunya d'Optimist G3, acollit per el Club de Vela Blanes. Gairebé 100 regatistes d’arreu de Catalunya van participar en aquest últim campionat, on els regatistes havien de superar un total de 5 proves. En representació del Club Nàutic Cambrils, amb el tècnic Adrià Font al capdavant, hi van participar sis regatistes: Keylor Miranda, Miguel Cairo, Jules Harvengt, Carla Vallverdú, Damià Sarrà i Pau González. Miranda va aconseguir pujar al podi en segona posició; Cairo va acabar en setena posició; Harvengt va ser 21è; Vallverdú, 25a; Sarrà, 43è; i González, 71è. Amb aquest resultats, els regatistes del Club Nàutic Cambrils de G3 d'Optimist completen una excel·lent temporada, aconseguint l’ascens a Grup 2 per a la temporada vinent, fet que els permetrà participar, activament, a la totalitat del Circuit Català de regates. Per a culminar aquesta gran campanya, regatistes i familiars participaran a la festa de final de temporada que es durà a terme el proper 29 de juny, amb la celebració del Trofeu Festes de Sant Pere.

Per altra banda, els regatistes de l’equip de Làser del Club Nàutic Cambrils van tancar la seva participació a la 4a edició del Gran Premi el Masnou amb dos pòdiums aconseguits. Mon Cañellas es va proclamar campió del Gran Premi de classe Làser Radial i Marc Berna va aconseguir el bronze en classe Làser 4.7. Magí Domingo es va classificar en 11ª posició. El Gran Premi el Masnou és una regata de Nivell 2 del Circuit Català de regates, on els regatistes puntuen per el Rànquing Oficial de la Federació Catalana de Vela per a les classes Europe i Làser.