Informació general

ERC denuncia que hi ha "una raó ideològica" en els acomiadaments dels treballadors municipals

Per Redacció

Concentració dels treballadors al vestíbul de l'Ajuntament

La formació local d'Esquerra Republicana de Catalunya ha enviat un comunicat de premsa per mostrar públicament "el nostre malestar amb les polítiques de personal que ha perpetrat el consistori de Cambrils". ERC afirma que els treballadors són "una part indispensable i insubstituïble en l'engranatge de la nostra societat. Entenem que els acomiadaments, a part de ser un drama per les famílies que els pateixen, són un atemptat contra l’estat del benestar".

En el comunicat, la formació local apunta que els criteris seguits en l'ERO "són incomprensibles, la causa molt discutible i els danys personals i socials massa elevats com per no alçar la veu". ERC també vol recordar que enguany s'han celebrat els balls de saló "amb la despesa que tots sabem" i que els treballadors del Patronat de Turisme s'han rebaixat el sou per salvar els llocs de treball dels companys. "Denunciem una raó ideològica en els acomiadaments, que les àrees més castigades, són serveis necessaris que haurem de pagar a empreses privades, serveis socials, que faran més difícil la vida de molts conciutadans, personal de l’àmbit educatiu, que influirà en la qualitat de les nostres escoles, personal administratiu, que allargarà gestions i farà més difícil l’entesa entre els ciutadans i l’ajuntament".

ERC acaba el comunicat manifestant que els treballadors "no tenen la culpa que l’ajuntament estigui endeutat i els ciutadans de Cambrils tenim a un sector públic de qualitat, que per això el paguem".

Comenta aquest article