Esports

L'equip veterà masculí dels vogadors Vent d'Estrop aconsegueix la medalla de plata al Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani

Per Redacció

L'equip veterà masculí amb les medalles de subcampions del IX Campionat d'Espanya de Banc Fix de Llaüt Mediterrani

El passat cap de setmana es va celebrar el IX Campionat d’Espanya de Banc Fix de Llaüt Mediterrani, al port de Sant Carles de la Ràpita, en el que hi van participar un total de 26 clubs procedents del Principat, del País Valencià, d'Andalusia i del País Basc. Els Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils van participar en 6 categories: juvenil, absolut i veterà, tant masculí com femení. El cap de setmana va estar marcat pel fort vent.

 Dissabte al matí, es va iniciar el campionat amb les mànegues classificatòries. Les tripulacions d'absolut femení i de veterà masculí es van classificar, directament, per les semifinals de diumenge al quedar en primera posició. En canvi, la resta de tripulacions va necessitar les repesques de la tarda per intentar classificar-se; malauradament, cap de les 4 ho va aconseguir. Diumenge, a primera hora, es van celebrar les semifinals. L’equip absolut femení, en una semifinal complicada, no es va poder classificar, finalment, per la final A (llocs de l’1 al 4). La tripulació veterà masculí, en canvi, va imposar-se a la seva semifinal, optant a medalla. Al migdia, es van celebrar les finals. En una final molt ajustada, la tripulació veterà masculí va aconseguir la medalla de plata al perdre per només 0,03 segons de handicap contra el RCN Torrevieja. La medalla de bronze va ser per el RCN Mediterraneo de Màlaga i la quarta posició, per el CN Oliva. Pel que fa a la tripulació d'absolut femení, en la Final B, va aconseguir la segona posició, sisena en la general, al arribar per darrera del CR Cofradía Torrevieja i superant al R Cia Gandia i al CDU Politècnica de València. Amb aquests resultats, finalitza la competició de Llaüt Mediterrani. El proper 30 de juny a Torredembarra, s’inicia la competició de Llagut Català amb la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut i, a finals de setembre, se celebrarà el Campionat de Catalunya, a Flix.

Imatge de l'equip veterà al podi del campionat

L'equip absolut femení, al fons de la imatge, durant la competició

Comenta aquest article