Esports

L'equip cadet del Club Handbol Cambrils disputarà el Top 4 de 2na catalana de la seva categoria

Per Redacció

Equip cadet del Club Handbol Cambrils

Aquest passat cap de setmana, l'equip cadet del Club Handbol Cambrils es va classificar, a falta d'una jornada per acabar la fase final del seu grup, per el Top 4 de la 2na catalana de la seva categoria al guanyar per 29-28 al H Procer Cerdanyola. El partit contra el Cerdanyola, molt intens i emocionant, es va decidir en els instants finals del partit. Durant l'enfrontament, el marcador va ser sempre molt ajustat, amb diferencies d'un o dos punts com a màxim. L'equip cambrilenc, encoratjat per l'entrenador i els companys i per familiars i amics que els animaven des de la grada, va poder mantenir-se sempre dins del partit i capgirar un marcador de 2 gols en contra, a falta de menys d'un minut per finalitzar l'enfrontament, per aconseguir la victòria i classificar-se per el Top 4.

Pablo Dóniga, entrenador de l'equip, se sent molt orgullós, no únicament per aquesta gesta, sinó perquè, dia a dia, l'equip li ha demostrat que "en entrega i perseverança no els guanya ningú". A més a més, Dóniga destaca que molts dels seus jugadors, provinents de Cambrils, Salou i Hospitalet, juguen per primer any junts. Tot i això, afirma que "l'ambient i la companyonia, entre ells, és excel·lent". El Top 4 es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de juny a Sant Antoni de Vilamajor. Allí, s'enfrontaran els quatre millors equips de la 2na catalana de la categoria cadet. Dóniga creu que "seran uns partits molt difícils, amb molt bons equips però, si juguem al màxim nivell, tenim possibilitats".

Els integrants de l'equip del Club Handbol Cambrils són: Pablo Dóniga (entrenador), Ferran Ciré, Mario Serrano, Marc Garcia, Guillem Frisach, Adri Duran, Gerard Martin, Rubén Martínez, Javi Díaz, Carlos Romera, Marc Ayora, Marc Montenegro, Marc Roig, Nico Merino, Víctor Fernández, Jordi Ros, David Gómez, Roger Pellicé i Oriol Magraner.

Comenta aquest article