Esports

El Club Atletisme Cambrils suma dues medalles al campionat de Catalunya promesa a l'aire lliure

Per Pere Ferrando

Judith Codorniu, en la prova de 100 metres tanques

Aquest passat cap de setmana es va disputar a l'estadi Municipal d'Igualada, el campionat de Catalunya promesa a l'aire lliure. Representant al Club Atletisme Cambrils hi van participar l’Elisa Laguna i la Judith Codorniu, prenent part en quatre proves cadascuna:
- Llançament de javelina: Judith Codorniu efectuava un millor llançament de 30.30 metres, amb el que assolia la medalla d'argent.
- Llançament de pes: Elisa Laguna llançava l'artefacte a 8.05 metres, amb el que assolia la medalla de bronze.
- Salt d’alçada: Elisa Laguna es classificava en 5a. posició al superar el llistó situat a 1.42 metres, mentre que la Judith era 6a. amb un millor intent de 1.38 metres.
- 400 metres tanques: Elisa Laguna era 6a. a la final parant el cronòmetre en un temps de 1'14”14.
- 100 metres tanques: Judith Codorniu també acabava en 6a.posició de la final parant el cronòmetre en un temps de 16”38. A només 2 centèsimes de segon de la seva marca personal i amb molt de vent en contra.
- Salt de llargada: Judith Codorniu era 8a.amb un millor salt de 4.88 metres, a només 4 centímetres. de la seva marca personal. Per la seva part, l'Elisa Laguna no va poder realitzar cap sal vàlid degut a que es va ressentir de la lesió que va patir a l'abril a la 2a. jornada del Critèrium Català de Clubs i que l'ha deixat apartada de la pista durant cinc setmanes.

Uns bons resultats tenint en compte que l'Elisa Laguna feia moltes setmanes que no competia i que Judith Codorniu venia d'un Campionat de Catalunya de Combinades molt exigent.

Elisa Laguna, en el salt de llargada

Comenta aquest article