Bons resultats del Cambrils Club Triatló en el 7è Triatló Internacional de Balaguer

Membres del Cambrils Club Triatló

El passat dissabte, nou integrants del Cambrils Club Triatló van participar en el 7è Triatló Internacional de Balaguer en distància Half. Jordi Ferrer, Jordi Rubio, Narcís Domingo, Coco Huerta, Aitor Alejandre, Marcos Rastrilla, Raul Ramírez, José Vieito i Alex Llaveria van fer 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bici i 21 quilòmetres a peu. Els jutges van decidir retallar el circuit de natació per la temperatura de l'aigua i finalment van nedar 1.100 metres al pantà de Sant Llorenç. La prova de ciclisme va passar per tots els voltants de Balaguer en un circuit molt dur i rebuscat, ja que la humitat i el vent va influir en els participants.

A destacar les actuacions de tots els membres del club que gràcies al esforç de tots el club va poder quedar 5 classificats, obtenint així una molt bona puntuació per la lliga de clubs  ja que ocupa el 14è lloc de la primera divisió catalana de 22 equips. Els 3 primers membres del club van ser Jordi Ferrer, amb un temps de 4 hores 44 minuts; Raul Ramírez,  amb 5 hores 1minuts, i Alex Llaveria en 5 hores 3minuts. La resta d'integrants van baixar de les 5 hores 30 minuts,  tancant així el bon paper realitzat pel club.

Destacar també el jove triatleta Alex Llaveria que debutava en la mitja distancia, en la categoria SUB23  que amb 19 anys va poder pujar al podi  quedant en 2a posició de la seva categoria, i el 34è de la general absoluta amb mes de 300 triatletes i un alt nivell en general. Aquest any Alex Llaveria compta amb bons resultats com un 3r lloc al campionat de Catalunya absolut de duatló de carretera  en categoria SUB23 disputat a la Segarra  i un altre 3 lloc al campionat de Catalunya de Triatló per Categories disputat a Sant Feliu de Guíxols.