Medalla de plata en salt d’alçada per a Sílvia Gutiérrez al campionat de Catalunya promesa a l’aire lliure

La cambrilenca durant la prova de salt d'alçada

L’atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes, del Centre Atlètic Laietània, va participar al campionat de Catalunya promesa a l’aire lliure celebrat a l’estadi municipal d’Igualada el passat cap de setmana. La cambrilenca va participar el dissabte 1 de juny, en la jornada de tarda, en la prova de salt d’alçada. En el concurs de salt d’alçada, el resultat, va ser un premi memorable per a l’atleta. La marca aconseguida va ser MMP (millor marca personal) i MMT (millor marca de la temporada).

El llistó, col·locat a 1,57 metres i superat netament al primer intent, va ser l’inici d’una tarda excel·lent en la qual va batre dos cops la millor marca de la temporada. A banda, en aquesta alçada és on també va passar de la tercera a la segona posició final. Seguidament, va superar el llistó situat en 1,60 metres, en el tercer intent, que li va atorgar la medalla de plata del campionat de Catalunya promesa a l’aire lliure.
Les marques personals i les segones posicions en el medaller dels campionats de Catalunya d’aquest any, en proves combinades i salt d’alçada, permetran la participació de la Sílvia Gutiérrez al campionat d’Espanya promesa que s’ha de celebrar a la ciutat de Mataró els dies 29 i 30 de juny.