Cultura

Els Papagayo i els Catarres presenten les seves noves cançons en el Concert Jove de la Fira

Per Redacció

Actuació de Els Catarres a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil

Més de 800 persones van assistir, el passat divendres a la nit, al Concert Jove de la Fira, celebrat a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil. Enguany, el concert va estar protagonitzat pel grup cambrilenc Papagayo, Els Catarres i un dj que va cloure la nit. L'aforament de la sala va estar limitat, en tot moment, en unes 600 persones i hi va haver gent que es va esperar fora de l'Ateneu per poder entrar a la sala després del concert dels Papagayo.

El concert va començar cap a les 23.30 hores, mitja hora més tard del que estava previst degut a problemes tècnics. Els Papagayo estrenaven a casa el seu nou disc 'Origen', disponible gratuïtament al seu web. Durant una hora i mitja, el grup cambrilenc, acompanyat del seu públic més fidel, va presentar les noves cançons que formen part de la seva nova gira, que van iniciar fa prop d'un mes.

Després dels Papagayo, una part del públic va sortir del recinte, fet que va facilitar que les persones que estaven fent cua poguessin entrar a la sala per escoltar les cançons de Els Catarres. El grup català, conegut pel seu tema Jenifer, va presentar les cançons del seu segon disc 'Postals', un cd que els consolida com un dels grups revelació de la música catalana. Els Catarres van actuar durant una hora i mitja davant del públic que cantava amb entusiasme els seus temes. Per acabar, un dj va actuar durant una hora aproximadament, davant del públic jove que va aguantar fins el final de la nit.

Comenta aquest article