Esports

Empat del FC Cambrils i contundents derrotes del Marina i el Cambrils United en la darrera jornada de competició

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Jose xuta la pilota davant d'un jugador del Vila-seca, en el partit disputat ahir al matí al nou estadi cambrilenc

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - Vila-seca CF 2

Després de dues temporades sofrint en el campionat, el FC Cambrils ha finalitzat el d'enguany amb més tranquil·litat. De fet, en el darrer partit, el d'aquest cap de setmana, l'únic que es jugava el conjunt cambrilenc era obtenir la setena posició. El seu rival, el Vila-seca, també tenia el mateix objectiu. El resultat a Vila-seca va ser de 2-2; per tant, per aconseguir la setena posició, al FC Cambrils li valien tant la victòria com qualsevol empat que no superés el 2-2 ja que, per diferencia de gols el conjunt cambrilenc era millor. El partit començava bé pels de Cambrils ja que, Samuel Garcia avançava als locals al minut 14. Tot i això, gracies a un penal al minut 28, el Vila-seca aconseguia l'empat. Minuts abans, l'entrenador visitant havia estat expulsat per discutir amb l'arbitre. La igualtat va durar gairebé tota la primera part però, al minut 40, el conjunt visitant es va avançar al marcador. 3 minuts és lo que va tardar en reaccionar el FC Cambrils que, gracies a un gol de Jordan, va aconseguir l'empat. En la mateixa jugada, un jugador del Vila-seca va ser expulsat. Tenint en compte la superioritat numèrica dels de Cambrils, la segona part pintava molt bé. El Cambrils va dominar, però no va poder tornar a marcar. El resultat final va ser 2-2, un empat dels que permetien aconseguir aquest últim objectiu. El FC Cambrils ha quedat setè en la classificació final.

Tercera Catalana

Hospitalet de l'Infant CD 5 - Marina 0

Nova derrota del Marina en el seu últim partit a tercera catalana contra l'Hospitalet de l'Infant a casa seva. El conjunt cambrilenc va jugar el partit amb inferioritat numèrica ja que, es va presentar a Hospitalet amb només 10 jugadors. El conjunt local va aprofitar la superioritat i va assumir el control del partit. L'enfrontament va quedar decidit en la primera part. Al minut 18, els locals aconseguien encetar el marcador; posteriorment, l'Hospitalet en faria 4 més. El segon gol va arribar al minut 26; el tercer, al 36; el quart, al 37; i el cinquè, al 43. La segona part va seguir el mateix guió, tot i que els locals van reduir la intensitat. Al minut 71, Juan Pablo Ulla, jugador del Marina va ser expulsat, deixant més minvat al conjunt cambrilenc. Tot i això, l'Hospitalet no va voler fer més mal i el partit, que ja feia estona que estava decidit, va acabar amb el marcador de 5-0. L'any que ve, el Marina jugarà a quarta catalana.

España Canonja UD 6 - Cambrils United 1

El Cambrils United acaba la temporada amb una nova derrota que el situa en la posició de possible descens de categoria. Els de Cambrils, que es desplaçaven a casa del España Canonja, es van veure superats en tot moment pel conjunt local. No s'havia arrivat ni al quart d'hora de la primera part i el Cambrils United ja perdia per 2 gols a 0. Al minut 20, el conjunt cambrilenc semblava entrar al partit gràcies a un gol d'Eduard Callejón però, al minut 31, els locals tornaven a marcar. Amb el 3-1 es va arribar al descans. El domini del España Canonja va seguir a la segona part. Els de Cambrils no van poder marcar cap més gol, però els locals en van fer tres més, aconseguint golejar als cambrilencs. Els gols es van produir al minut 60, al 64 de penal i al 89. Resultat final de 6-1. El Cambrils United haurà d'esperar per saber si perd o no la categoria.

Futbol Sala

Flix FS 2 - Mediterrani 3 (Partit Suspès)

El Mediterrani va visitar la difícil i conflictiva pista del Flix amb la necessitat d'aconseguir una victòria per afrontar amb moral els darrers partits de lliga. Tot indicava que ho aconseguirien, però, a falta de poc més de 3 minuts per el final del partit, l'arbitre va decidir suspendre l'enfrontament quan els jugadors cambrilencs van ser víctimes d'agressions en forma d'escopinades, insults, llançament d'objectes i fins i tot, de begudes com cervesa. Els cambrilencs van haver d'estar més pendents de no relliscar i fer-se mal que de jugar la pilota ja que, es van trobar una pista on, gairebé, era impossible practicar esport. Al minut 6 del partit, el Flix va aprofitar la situació per inaugurar el marcador. L'avantatge els va durar poc ja que, al sacar de mig camp, Giro va sorprendre a l'equip local aprofitant una gran assistència de Fran. L'empat també va durar poc; amb un ràpid contraatac, el Flix es va tornar a avançar en el marcador. A partir d'aquest instant, el Mediterrani va dominar l'enfrontament i va començar a assetjar la porteria rival, però la falta de punteria i les intervencions del porter local van impedir que els cambrilencs empatessin abans del descans. En la segona part, el Mediterrani va sortir més motivat i, al minut 3, Fran va aconseguir l'empat. Pocs minuts després, David va marcar i el Mediterrani es va avançar al marcador. Aquest gol va afectar moltíssim al Flix, i poc a poc es va veure superat en tots els sentits. El conjunt cambrilenc va disposar de moltes ocasions, però, amb grans intervencions, el porter local ho va impedir. Quan quedaven menys de 8 minuts per el final del partit, l'ambient es va començar a caldejar i el públic local va començar a escridassar als cambrilencs per posar-los nerviosos. A falta de poc més de 3 minuts, i fruit d'una discussió entre jugadors dels dos equips, part del públic va començar a increpar la banqueta del Mediterrani,llençant-los restes de beguda, gots, escopinades... A més a més, els jugadors de l'equip local també es van dirigir a increpar als cambrilencs. Degut a aquests incidents, l'arbitre va decidir suspendre el partit; quedaven 3'24 minuts i el marcador estava 2-3 a favor del Mediterrani.

Comenta aquest article