Societat

L'Homenatge a la Vellesa reuneix unes 800 persones al Palau Municipal d'Esports en la seva 56a edició

Per Berta Ruiz

El Palau Municipal d'Esports va acollir el dinar de l'Homenatge a la Vellesa

Un any més, l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, amb la col·laboració de l'àrea de Festes de l'Ajuntament, va organitzar el tradicional Homenatge a la Vellesa, que enguany arribava a la 56a edició. El Palau Municipal d'Esports es va omplir ahir, diumenge de Fira, en un acte que va servir uns 800 àpats, comptant avis homenatjats –majors de 75 anys– i acompanyants, autoritats i gent de l’organització. Cal destacar que aquesta xifra és lleugerament inferior a la de l’any passat, quan es va arribar als 900 dinars.

La festa d’enguany ha comptat amb el mateix pressupost que l’any passat. Aleshores, es va produir una important retallada de l’aportació econòmica municipal que va afectar diferents elements de la festa. Enguany tampoc hi ha hagut l'orquestra que acompanyava el recorregut dels avis des de la sortida de les esglésies de Santa Maria i de Sant Pere fins al Palau Municipal d'Esports i que després oferia un concert durant el dinar. Com l’any passat, aquest any tampoc hi ha hagut obsequi pels homenatjats ni la foto de record.

Col·laboració de 150 voluntaris

No obstant això, la festa va discórrer amb tota normalitat. Prèviament, es van fer les dues concentracions d'avis, a les dues places de les esglésies i, posteriorment, les misses d'homenatge. Al Palau Municipal d'Esports es va servir el dinar que va consistir en un aperitiu, canelons, pollastre i pastís. Abans de començar, també hi va haver els parlaments a càrrec del president de l'AAA la Salle, Carles Martí, i de l'alcaldessa, Mercè Dalmau. Cal destacar que, un any més, la Triple va mobilitzar un important volum de jovent, uns 150 voluntaris, que van servir el dinar. El president de la Triple –Carles Martí– feia una valoració positiva de la festa d’enguany, ja que s’han complert les previsions. També ha lloat la mobilització dels més joves, alguns dels quals participaven per primera vegada, i ha agraït la seva predisposició i integració en tota l’organització de la festa.

Comenta aquest article