Informació general

Punt i final a la 56a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils

Per Cristina Sierra

Imatge d'ambient de la fira

Ahir a la nit es va posar el punt i final a la 56a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Enguany, no hi va haver cap castell de focs per acomiadar aquesta edició que es va inaugurar accidentalment, el passat divendres al matí, amb la protesta sorollosa dels treballadors de l'Ajuntament de Cambrils. Durant aquests tres dies de Fira, milers de persones, tant de Cambrils com de poblacions veïnes, han aprofitat per a visitar els 165 expositors i 275 estands que han omplert el passeig d'Albert, el parc del Pinaret i la plaça d'Espanya i els seus voltants.

Enguany una de les novetats era la iniciativa Tasta i Pica, ubicada a l'espai Gastronomia de la Nostra Terra. Aquest espai, situat al parc del Pinaret, va comptar amb 22 expositors i es podien fer degustacions de diferents formatges artesans de la terra i el seu maridatge amb diferents  vins i cerveses. El preu del tiquet de degustació era de tres euros. Cal destacar també l'estand de l'Ajuntament de Cambrils, ubicat al pavelló cobert que hi havia dins del parc, que va seguir la mateixa estructura de l'any passat i es va omplir de fotografies de l'Arxiu Municipal que reflectien l'evolució urbana de Cambrils.

D'altra banda, la plaça d'Espanya i els seus voltants va acollir la Fira Medieval, un dels espais més atractius de la Fira. Enguany la novetat va ser que el mercat medieval va ocupar bona part del carrer de Sant Plàcid. Durant els tres dies de Fira Medieval, es van succeir diferents espectacles al carrer, així com diferents tallers i jocs pels més petits.

Aspecte del mercat medieval, a la plaça d'Espanya

Comenta aquest article