Edgar Curto queda tercer en una nova prova de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera

Edgar Curto durant la cronogimcana celebrada a Sant Boi del Llobregat

El passat dissabte, 25 de maig, a Sant Boi del Llobregat, Edgar Curto va participar en una nova prova de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana. La prova consistia en dues curses diferents: la primera era una cronogimcana puntuable on s'havien de superar obstacles amb la màxima rapidesa possible amb penalitzacions, d'entre 5 i 20 segons, als corredors que toquessin algun obstacle; la segona, en canvi, consistia en una crono individual de 3 voltes i mitja en un circuit urbà. El cambrilenc va realitzar el segon millor temps en la general però, va ser penalitzat, amb 10 segons, perquè en la cronogimcana havia tocat un obstacle. La penalització el va fer perdre una posició, pujant, finalment, al podi en tercera posició.