Cultura

La Teca Teatre representa l’obra "Mans quietes" en dues sessions molt còmiques

Per Gerard Ballester

L'obra "Mans Quietes" es va representar durant dos dies al teatre del Casal Parroquial

En temps de fires, la Teca Teatre treu totes les cartes de la màniga i enguany ho ha fet amb la fantàstica comèdia "Mans Quietes", de Piti Español. Dimecres i ahir dijous al vespre, el Casal Parroquial de l’Església de Sant Pere es va omplir d’espectadors que no es van voler perdre aquesta gran obra farcida d’humor. La representació ja la van estrenar el mes de desembre passat, per Nadal, i va tenir molt bona acollida entre el públic.

"Mans Quietes" transcorre en una aula d’una escola. El pare d’un alumne i la seva exparella han estat citats per la directora en una entrevista per parlar del seu fill. L’home serà víctima d’una conxorxa per inculpar-lo d’una agressió a un alumne del centre que realment no va cometre. La directora, l’exparella i la mare assumiran rols de venjança i, basant-se en tòpics més que discutibles abocaran tot el seu geni vers el pobre home, fins arribar a l’extrem més absolut. Les escenes, d’un enginy desbordant, realment transmeten molta complicitat i empatia cap al personatge que representa el pare. La guerra de sexes, l’homosexualitat, el racisme o el políticament correcte, són alguns dels aspectes que condueixen l’obra.
La producció fou dirigida per J.Fc. Cerrato i amb un repartiment format per Joan Ortoneda, J.Fc. Cerrato, Carme Pasqual, Montse Parra, Tere Franch i Xavi Cerrato.

Comenta aquest article