Cultura

El Servei Local de Català impartirà, aquest estiu, un curs intensiu de nivell B2 de català

Per Redacció

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, a través del Servei Local de Català de Cambrils, ofereix un curs de nivell B2 intensiu, aquest estiu. Aquest curs, que s’adreça a persones que saben parlar molt poc el català o que ja han cursat el nivell B1 i que és gratuït, s’impartirà del 10 de juny al 12 de juliol, de dilluns a divendres de les 9 a les 11 hores.

Les inscripcions per a l'antic alumnat seran els dies 3 i 4 de juny de les 11 a les 13.30 hores i de les 16 a les 18 hores, i les proves de nivell i inscripcions per al nou alumnat es faran els dies 5 i 6 de juny de les 11 a les 13.30 hores i de les 16 a 18 hores i el dia 7 de juny de les 11 a les 14 hores. Tant la matrícula com les classes es duran a terme al nou local del Servei Local de Català de Cambrils, situat a l’Ateneu Juvenil, a l’avinguda  de l'Horta de Santa Maria, 14, 2n.
 Per altra banda, el mes de setembre el Servei Local de Català de Cambrils té previst fer la seva nova oferta de cursos per al període octubre-gener.

Comenta aquest article