Societat

Els alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Cambrils celebren el seu acte de graduació

Per Redacció

Un moment de l'acte de graduació dels alumnes de segon de batxillerat de l'institut Cambrils

La sala d’actes de l’Institut Cambrils va acollir, el passat divendres 17 de maig, l’acte de graduació dels 60 alumnes de 2n de Batxillerat de la promoció 2011-2013. En primer lloc va intervenir la directora del centre –M. Pilar Pérez–, qui va recalcar en el seu discurs de benvinguda el valor del vessant humà i personal dels alumnes que es graduaven, condició indispensable i indissociable amb la part acadèmica, a més de deixar palès que, l’important, a partir d’aquests moments, era que escollissin el camí que a cadascun els fes més feliç.

A continuació, diferents alumnes van actuar davant l’auditori de familiars, amics i professors que s’aplegaven a la sala. Aroa Monterde i Ariadna Roca van recitar “No hay olvido” de Pablo Neruda; Enric Petrus, va interpretar amb el saxo “Blue caprice” de Víctor Morosco; Pau Gimeno i Marc Giménez van recitar el poema “Aiguamarina” de Josep Maria de Sagarra, amb l’acompanyament musical de Carla Franch i, per finalitzar el torn d’actuacions, la tutoria de 2n de Bat B van interpretar “Camins” de Sopa de Cabra, amb l’acompanyament musical de Ferran Capella.

L'acte també va servir per lliurar el premi a l’alumne que va treure millors resultats acadèmics en la promoció anterior durant l’etapa del batxillerat. En aquest cas, el premiat va ser Xavier Cucurull. El premi va ser entregat per la coordinadora de Batxillerat, Teresa Camats i la directora. Seguidament, les tutores Elena Lapeña i Ina Martínez van fer els seus respectius parlaments on van coincidir en la importància que els alumnes gaudissin del moment en què es trobaven. Com ja és tradició en aquest centre, es va passar el vídeo “Ens hem fet grans” en el qual es veia la imatge de tots els alumnes i professors quan eren petits i després la seva fotografia actual. Per finalitzar, es va fer una de les parts més institucional, en la qual es lliuraven les orles a cadascun dels alumnes per part de les seves tutores. Després es va convidar a tots els presents a gaudir d’un refrigeri de germanor al bar de l’Institut i, per acabar, es va fer un sopar de fi de festa en un restaurant cambrilenc i alguns encara van continuar la festa ballant en un local proper.

Comenta aquest article