Informació general

Es constitueix la nova Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'institut Ramon Berenguer IV

Per Redacció

Integrants de la junta de l'associació. D'esquerra a dreta: el president Ángel Guillén; la directora del centre Patrícia Escudero; la secretària Jessica Moreno i la tresorera Lorena Camacho

El passat 23 de maig, es va constituir l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'institut Ramon Berenguer IV, inscrita legalment al Registre d'Entitats i Associacions de la Generalitat. Després de diverses reunions i, per iniciativa de l'actual direcció del centre, van encoratjar a tres exalumnes per engegar i dur a terme aquest projecte. Jessica Moreno, Lorena Camacho i Ángel Guillén, juntament amb la direcció del centre, seran els encarregats d'encapçalar aquesta nova associació.

L'actual directora de l'institut –Patrícia Escudero– i el president de l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'institut Ramon Berenguer IV –Ángel Guillén– han coincidit en la necessitat de posar en marxa aquesta associació per tal d'aglutinar la gran quantitat d'alumnes i de generacions de cambrilencs i de gent d'altres municipis que han passat per les aules d'aquest institut cambrilenc. Els objectius de l'associació són arribar al màxim de gent possible i agrupar els exalumnes, tant de les promocions més antigues com de les més joves, i tothom que se senti identificat amb el centre. A banda, l'associació també pretén col·laborar activament amb el centre en l'organització dels diferents actes festius, sopars, activitats i cursos.

L'associació, ja disposa d'una pàgina al Facebook, on es podran seguir les activitats que es duran a terme i, també, a través de la pàgina web de l'institut. Les inscripcions a l'associació es podran fer en el marc dels diferents actes que s'organitzin al centre, al mateix institut demanant el full d'inscripció o a través de la pàgina web del centre. Els socis pagaran una quota simbòlica de 15 euros a l'any, i tindran dret a assistir a totes les reunions, actes i juntes que es facin, i a col·laborar activament.

Comenta aquest article