Cultura

Molta afluència de públic en els darrers actes de l'agenda cultural A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Concert de Laura Noah al Mara's Bar Cultural

El passat cap de setmana, l'agenda cultural A Cambrils, Petits Luxes va viure intensament una de les seves darreres programacions. Cal recordar que l'organització de l’agenda cultural ha anunciat, en un comunicat de premsa, que aquest mes de maig es tancarà la programació d'actuacions. Aquesta penúltima setmana d'actes començava el passat dijous. El Mara's Bar Cultural es va omplir per veure els curtmetratges del FEC. Divendres 24 a la nit, Febrero actuava al Mara's Bar Cultural, mentre que Dj José Padilla va posar la música del setè aniversari del Siddharta, una celebració que va comptar amb unes 200 persones.

Dissabte era el torn per als més petits a la cafeteria New Orleans. La Cia. Matito de Cambrils va oferir un espectacle de titelles amb música en directe que va deixar anar les rialles i participació dels més petits. D'altra banda els amants del Rei del Rock van poder gaudir d'un concert vermut al Cafè El Passeig amb el mateix Elvis, que va fer un gran repertori d'aquesta llegenda musical. Diumenge, com ja és habitual, es van fer nous concerts vermuts, en aquest cas, al bar Càmping la Llosa amb Kristian Paskalev i el seu gran repertori de versions; i al Beach Point amb el grup Tabakana. A la nit, el Mara’s va acollir el concert de Laura Noah.

Aquesta setmana l’agenda cultural A Cambrils, Petits Luxes tanca la seva programació amb un nou espectacle de titelles a la xocolateria Quin Cacau! el dijous a la tarda i el divendres 31 amb els Stromboli Jazz Band al Mara's Bar Cultural. Des de l'organització es vol agrair tot el suport de la ciutadania de Cambrils, dels locals i dels mitjans de comunicació.

Comenta aquest article