Cultura

Els cors de l'Escola Municipal de Música actuen a la parròquia de Santa Maria en el concert de final de curs

Per Berta Ruiz

Actuació del cor de tercer d'iniciació i el cor Petits Cantors

Com cada final de curs, l’Escola Municipal de Música va organitzar, ahir a la tarda a la parròquia de Santa Maria, un concert a càrrec dels cors de l’escola. Des dels alumnes més petits als alumnes de major edat, es van anar succeint les actuacions davant d’una parròquia atapeïda de familiars i amics.

Els primers en actuar van ser els cantors més joves, els que formen part del cor de tercer d’iniciació i el cor Petits Cantors. Aquests van posar en escena la cantata “El gegant egoista”. Aquesta peça va ser interpretada com un conte, amb la narració de Montse Blay, la música al piano d’Andrés Moya i l’alumne Iván Herzog en el paper del gegant. Tot plegat, sota la direcció de la professora Maria del Mar González. A continuació va ser el torn del cor Kodaly que va cantar tres peces: My bonnie is over the ocean, Siyahamba i We’re off see the wizard i del cor Vivace que va interpretar tres cançons més: Requiem, And all that jazz i Moon river. Després van actuar, de manera conjunta, el cor Vivace i el cor Adagio que van cantar dues peces: Lullbaby of birland i Ja-Da. Per tancar l’actuació, el cor masculí –cor Adagio– va oferir les tres darreres peces del recital: A white rainbow, Hallelujah i I’m yours. El cor Kodaly, Vivace i Adagio van actuar sota la direcció de la professora Reyes Gil.

Actuació dels grups de vent, avui, a la Cripta

Per altra banda, avui a les 19 hores de la tarda a la Cripta de l’Ermita, hi haurà un nou concert a càrrec dels alumnes que formen part dels grups de vent de l’Escola Municipal de Música. Així doncs actuaran les formacions Bufa-band, Staccato i Crescendo.

Comenta aquest article