La cambrilenca Pilar Rus guanya la medalla de bronze al Campionat Nacional de Catalunya de Triatló de mitja distància

Pilar Rus durant la prova de ciclisme

Aquest passat diumenge, dia 26 de maig, es va celebrar a Banyoles el Campionat Nacional de Catalunya de Triatló de mitja distància on Pilar Rus va participar. El campionat, que es va realitzar al mateix pla de l'Estany de Banyoles, va comptar amb més de 400 participants. La cambrilenca, amb un temps de 4h i 20min, va finalitzar en tercera posició, a tan sols 2 minuts de Judith Coracha, del Club Natació Prat, guanyadora del campionat. Els atletes havien de superar tres trams diferents: en el primer, de natació, els participants havien de fer dues voltes fins completar 2.200 metres; en el segon, de ciclisme, els atletes havien de completar un circuit, molt exigent, de 80 quilòmetres per les afores del poble on, no estava permès el drafting (rodar just darrera d'un competidor aprofitant la seva estela); per últim, en el tram a peu, havien de recórrer un circuit de 20km pel voltant de l'Estany.