Societat

El CB Cambrils reuneix més de 200 persones en el primer acte commemoratiu dels 30 anys del club

Per Lluís Rovira i Barenys

El pavelló 1 va acollir durant tot el matí de diumenge una matinal de bàsquet

El CB Cambrils va viure, aquest passat diumenge, el primer acte de celebració del 30è aniversari del club amb un ambient de gran participació per part de jugadors, exjugadors, directius del club i pares i mares. El pavelló 1 del Palau Municipal d'Esports va acollir les diferents proves i competicions. Es van fer partits que enfrontaven pares amb jugadors, competició de cau, concurs de triples i concurs d'habilitat. Els guanyadors de les diferents proves van rebre els seus corresponents obsequis.
La celebració d'aquest diumenge es va cloure amb un dinar a base de fideus rossos, que es va fer al pavelló 2 del Palau Municipal d'Esports i que va aplegar 240 persones. Com a cloenda de l'acte, el president del CB Cambrils, Joan Just, va voler fer un repàs de la trajectòria dels 30 anys del club, va agrair la col·laboració i la participació tan nombrosa de tothom i va encoratjar a seguir endavant i a implicar-se en el futur del club. L'acte també va servir per fer un reconeixement al jugador de l'equip sènior Òscar Lázaro que s'acaba de retirar després de vuit temporades al club.

Els actes de commemoració del 30è aniversari del CB Cambrils tindran un punt d'incidència especial en el torneig que se celebrarà el proper 22 de setembre i en el que es convidaran diferents clubs. També està previst, cap a finals d'any, fer una sortida per assistir a un partit destacat de la lliga ACB.
El dinar commemoratiu va aplegar més de 200 persones

Òscar Lázaro va rebre el reconeixement del club per la seva retirada després de vuit temporades al primer equip

Comenta aquest article