La Policia Local d'Arteixo (Galícia) guanya l'11a edició del Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies

Partit disputat durant les fases classificatòries del divendres entre la Policia Local d'Arteixo, guanyadora del torneig, i la Policia Local d'Amposta

Del 23 al 25 de maig, Cambrils va acollir l'11a edició del Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies, organitzat per la International Police Association (IPA). La Policia Local d'Arteixo (Galícia) va guanyar aquest torneig que va comptar amb la presència de 30 equips i uns 390 participants. El segon lloc va ser per la Policia Local de San Sebastián de los Reyes (Madrid) i la tercera posició per la IPA Moldàvia.

El tret de sortida de la competició va ser dijous 23 amb una desfilada de tots els cossos policials participants al passeig de les Palmeres. Divendres al matí es van jugar les fases classificatòries del torneig i dissabte el matí es van disputar les fases finals. Dissabte a la nit es va cloure el Campionat amb un sopar de germanor que va comptar amb la presència de 320 persones, a més de les autoritats locals. Durant el sopar es va retre un homenatge a la memòria de la agrupació IPA, de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, i de Juan Antonio Lázaro Cabrera, que va morir recentment. Per finalitzar l’acte, es va convidar als assistents a participar l’any vinent a la XII edició de Campionat amb motiu del 20è aniversari de la creació de IPA Tarragona que se celebrarà a la ciutat de Tarragona el mes de juny de 2014.

L'11a edició del Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies va comptar amb la participació de la Guàrdia Urbana de Barcelona; Police of Galati - Romania; Mossos d’Esquadra-Gruas de Tarragona;  Cuerpo Nacional de Policia Maspalomas; Policia Foral de Navarra; Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat; Policia Local de Cáceres; Policia Local de Torrejon de Ardoz; IPA Adeje – Tenerife; Mossos d’Esquadra de Salou; Cuerpo Nacional Policia de Huelva; Policia Portuària de Tarragona; Polizia Citta di Chioggia – Itàlia; Guardia Civil de Roquetas de Mar; Policia Local de Cambrils; IPA BRNO – República Checa; Cuerpo Nacional Policia de Tarragona; Policia Local de Murcia; Guàrdia urbana de l'Hospitalet Llobregat; Policia Local d'Amposta; Policia Local de Torredembarra; Policia Local d'Albacete; Guàrdia Civil deTarragona; IPA Tarragona; Polizia Locale Alguero – Itàlia; Policia Local de Roses, i Policia Local del Vendrell.

Un altre dels partits que es va disputar durant les fases classificatòries, el passat divendres al matí