Societat

La Confraria serveix unes 300 racions en la sardinada popular de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau

Per Berta Ruiz

Imatge de la sardinada popular que es va servir, ahir al matí, a la Confraria de Pescadors

En el marc de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, organitzades entre Cambrils i l’Ametlla de Mar, ahir al matí, a la Confraria de Pescadors va organitzar-se una sardinada popular. La degustació incloïa sardines a la brasa amb pa i oli i un got de vi o de cava, al preu de 3 euros. Des de dos quarts de dotze del matí fins gairebé la una del migdia es van servir unes 300 racions i es van coure uns 50 quilos de sardines. A primera hora, l’afluència de públic va ser més fluixa però cap al migdia, es va anar animant i molta gent va acostar-se a les instal·lacions de la Confraria per participar a la sardinada.

Cal destacar que, les jornades se celebraran a Cambrils des del 24 de maig al 2 de juny, mentre que a l’Ametlla de Mar seguiran entre els dies 7 i 16 de juny. Durant aquests dies, una quarantena de restaurants –27 a Cambrils i 13 a l’Ametlla de Mar– cuinaran menús elaborats amb un producte gastronòmic com és el peix blau. Els preus dels menús seran de 18, 25 o 38 euros. A banda, l’altre gran acte popular tindrà lloc a l’Ametlla de Mar el diumenge 9 de juny amb la XIX Diada dels fideus rossejats i del peix blau.

Comenta aquest article