Societat

Els alumnes de l'escola Joan Ardèvol presenten l'obra de teatre "Charlie i la fàbrica de xocolata"

Per Berta Ruiz

Un moment de la representació de l'obra "Charlie i la fàbrica de xocolata", ahir a la tarda a l'escola Joan Ardèvol

Els alumnes de cinquè d’Educació Primària de l’escola Joan Ardèvol van representar, ahir a la tarda, l’obra teatral “Charlie i la fàbrica de xocolata” basada en la novel·la de Roal Dahl i en la pel·lícula homònima del director Tim Burton. Davant d’un pavelló ple de familiars i amics, els alumnes van posar en escena aquesta obra, culminació d’un treball interdisciplinari en el que hi han col·laborat tots els alumnes de l’escola, des dels més menuts de P3 fins als de sisè de Primària, professors i famílies. Durant més d’una hora i mitja, es van anar succeint les aventures dins de la fàbrica del senyor Willy Wonka, un personatge estrambòtic que és propietari de la fàbrica de xocolata més famosa del món. Un gran muntatge de música, llums, coreografies, teatre i circ, per transportar tothom a un conte fantàstic.

Projecte de convivència de l'escola

Tal com va explicar el director de l’escola Joan Ardèvol –Enric Masdeu– a Revista Cambrils Diari Digital, “aquesta obra forma part d’un projecte de convivència a l’escola. Cada any escollim un tema i, enguany, tenint en compte aquests moments de crisi que estem patint vam voler centrar-nos en una sèrie de valors com la cultura de l’esforç, del treball, de la dedicació, de la cooperació. Des del centre no només volem que els nostres alumnes siguin bons en llengua o matemàtiques, sinó que siguin bones persones. Aquest és un projecte interdisciplinari –treballat durant tot el curs– i des de totes les àrees com música, plàstica, educació física o religió. La representació ha anat a càrrec dels alumnes de cinquè, però cal dir que és una creació de tota l’escola, un muntatge que ha requerit molta preparació: s’han hagut de fer les gravacions dels sons, de les músiques, el càsting de personatges, els decorats, el muntatge”.

Els actors de l'obra

Els alumnes de l’escola que van representar l’obra van ser: Natacha Aguilar, Enrique Muñoz, Juan José Arcos, Solsire Stasieniuk, Alba Hurtado, Florencia Devesa, Mireia Navarro, Maria Alejandra Carabali, Javier Fernández, Àngel Marín, Marta Sánchez, María Álvarez, Adrià Cobo, Anna Aznar, Sara Gil, Guillem Francesca, Andrea Díaz, Eduardo Benítez, Judith Romero, Teresa Lisbeth Lainez, Raül Moreno, Mohamed Aouahoud, Carla Losilla, Basilia Muñoz, Salma Salahdine, Mostafa Agachar, Mohammed Benmessaoud, Botaina Ahmian, Raquel Campos, Laura Carmona, Antonio Carmona, Esther Carmona, Óscar Cerrato, Jonatan Correa, Ezequiel Cruz, Mohamed Mansouri, Javier Higueras, Daniel Alejandro Martín, Basilia Muñoz, Àlex Navas, Sara Pareja, Javier Ríos, Xavier Rueda i Aksel Tatarov. Els responsables del projecte han estat els professors: Tomàs Bernaus, Gonzalo Gómez, María Isabel Romero, Basili Ramírez i Carme Vera, amb la col·laboració de tots els mestres de l’escola i la participació de l’AMPA.

Comenta aquest article