Cultura

"A Cambrils, Petits Luxes" clou, aquest mes de maig, la seva programació d'actuacions

Per Redacció

Actuació de Cristóbal Karrillo a local Días de vino y rosas

L'organització de l’agenda cultural "A Cambrils, Petits Luxes" ha anunciat, en un comunicat de premsa, que aquest mes de maig es tancarà la programació d'actuacions. El motiu, segons han manifestat, és la incompatibilitat professional que es donarà a partir dels propers mesos i que hauran de realitzar fora de Cambrils. No obstant, els organitzadors valoren molt positivament l’experiència realitzada durant aquests quatre mesos d’activitat en pro de la cultura i desitgen que sorgeixin més iniciatives dinàmiques per part de la ciutadania. Durant aquest període s’han organitzat fins a 120 actes culturals de diferents formats, adreçats a un públic molt divers. Amb la cloenda del programa, aquest mes de maig, esperen tancar amb uns 7.500 visitants.

Tornar a engegar l'agenda cultural tan aviat com sigui possible

Els organitzadors d'aquesta agenda cultural, Eduard Pellicer, Àngel Panicello i Joan Colom, així com Gerard Colom i Sara Estalella de l'equip fotogràfic i videogràfic de Sinestèsic Produccions, els quals han dedicat incomptables hores, desinteressadament, a la cultura, agraeixen tot el suport donat fins a la data i animen i conviden a noves iniciatives populars a trobar més fórmules de dinamitzar els diferents sectors de la societat. Igualment tots els integrants del projecte prenen el compromís de tornar a engegar l’agenda cultural “A Cambrils, Petits Luxes” tan aviat com els seus compromisos professionals els hi ho possibilitin o trobin una nova fórmula que així ho permeti. Queda palès doncs que, amb voluntat i energia, un grup reduït de persones vingudes d’àmbits molt diferents, poden liderar projectes beneficiosos des de molts punts de vista per la seva ciutat, oferint tan sols organització, impuls i repercussió.

Darreres actuacions

Així doncs, des de l'organització aprofiten per anunciar el que serà la darrera setmana de Petits Luxes.  Avui dijous tindran lloc les projeccions del FEC al Mara's; demà divendres se celebrarà el 7è aniversari del Siddharta amb la presència del conegut José Padilla i el concert de pop de Febrero al Mara's. El dissabte al matí, les titelles del Matito a la cafeteria New Orleans i concert vermut al cafè El Passeig amb l'Elvis de Cambrils. El diumenge, vermut del Beach Point amb Tabakana i al vespre al Mara's la jove promesa de Reus, Laura Noah. Finalment, el dijous 30 de maig hi haurà titelles al Quin Cacau!, i el divendres 31 de maig al Mara's, concert amb Stromboli Jazz Band.

Comenta aquest article