Societat

La festa solidària de la primavera de l'Associació Cambrils Solidari Tots Plegats recapta 1.200 euros

Per Cristina Sierra

Un dels tallers infantils que es van organitzar durant la festa de primavera de l'Associació

El parc del Pescador va ser l'escenari, ahir durant tot el dia, de la primera festa de primavera organitzada per l'Associació Cambrils Solidari Tots Plegats. L'objectiu d'aquest acte era donar a conèixer l'associació i recaptar aliments i diners per ajudar a les persones més necessitades. En total, i gràcies als actes que es van organitzar, es van aconseguir 1.200 euros i una gran quantitat d'aliments que van portar els xiquets i xiquetes que van participar en els diferents tallers de manualitats.

Els actes van començar a les 11 del matí amb un concurs de truites que tenia com a jurat a diferents professors de l'escola d'Hoteleria i Turisme. Cap al migdia, es va organitzar un vermut popular amb musclos, les truites del concurs, pa amb tomàquet i diferents aliments que havia portat la gent. El preu de cada tiquet era de 5 euros i, tal com s'ha apuntat des de l'associació, va ser un dels actes més participatius del dia. D'altra banda, també es va fer una xocolatada i una desfilada de moda per ajudar a recaptar més diners.

Altres actes que hi van haver va ser el contacontes a càrrec de la bibliotecària municipal Rosa Maria Fusté; una gimcana pel parc; minidisco pels més petits, i diferents actuacions musicals de salsa, sevillanes, hip hop i el coro rociero. Des de l'associació es vol agrair la solidaritat i participació dels voluntaris i el suport "molt important" de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i la regidora de Relacions Cíviques –Laura Mellau–.

L'associació va organitzar una xocolatada popular al parc del Pescador

Comenta aquest article