Esports

El Marina s'imposa al Cambrils United en el derbi cambrilenc de Tercera Catalana

Per Redacció

El jugador de l'United, Manel Porras, lluita amb el jugador del Marina, David Mata, en el derbi local disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Tercera Catalana

Marina 2 - Cambrils United 1

El Marina es va imposar al Cambrils United en el derbi cambrilenc de Tercera Catalana. El partit va tenir tots els ingredients d'un derbi, fins i tot uns certs moments de tensió quan l'àrbitre va expulsar el jugador del Marina Joan Ferraté amb la segona targeta groga i quan aquest es retirava del camp es va produir una tangana fruit de la qual el jugador de l'United Manel Porras va veure la seva segona targeta i va ser expulsat. D'altra banda, minuts abans també havia estat expulsat el jugador de l'United Sergi Reñé per doble targeta groga. Tot i això, el partit es va disputar dins d'uns paràmetres d'esportivitat entre els jugadors dels dos equips. Pel que fa a l'aspecte merament esportiu, cal dir que el Marina es presentava amb dos jugadors fitxats al Vilafortuny, de Quarta Catalana, una competició que ja està finalitzada. Precisament va ser el Marina qui va donar més sensació de perill durant la primera part del partit. A la mitja part es va arribar amb el resultat d'empat a zero. A la segona part van venir els gols. El Marina es va avançar en el marcador, tot just a la represa, amb un gol de Gastón. Poc després, l'àrbitre xiulava penal a la porteria del Marina i el porter Marcel aconseguia refusar el llançament. Tot i això, uns minuts més tard arribava el gol de l'empat, a càrrec de Manel Porras. El Marina va seguir insistint i va obtenir el premi del segon gol, obra del mateix Gastón.
Tot i aquest resultat, el Marina continua a la cua de la classificació i l'United es complica una mica la permanència a l'espera dels resultats que es produeixin aquestes dues darreres setmanes de competició. La propera setmana el Marina torna a jugar a casa davant el Bonavista i l'United, també a casa, davant l'Hospitalet de l'Infant

Jugadors del FC Cambrils i l'Ampolla en una jugada a l'àrea cambrilenca en el decurs del partit disputat ahir al matí a l'estadi muncipal

Segona Catalana

FC Cambrils 3 -  Ampolla CF 1

El FC Cambrils es va endur la victòria en un partit on els dos conjunts necessitaven els 3 punts. Els cambrilencs, per obtenir definitivament una plaça que els assegurés la permanència i, els de l'Ampolla, per escapar-se de la zona de descens. El FC Cambrils, que afrontava el partit amb 5 baixes, va necessitar la participació de 4 jugadors del filial. El conjunt cambrilenc va començar amb nervis però, de seguida, va assolir el control del partit. Els jugadors del FC Cambrils van jugar amb voluntat i, al minut 42, va arribar la recompensa; Jose Antonio Roldán, amb un bon xut, va aconseguir el primer gol del conjunt local. Es va arribar al descans amb el marcador 1-0. La segona part va seguir el mateix guió; un FC Cambrils segur i dominador del partit. L'Ampolla va disposar de dues ocasions, però els de Cambrils van poder evitar-ne el gol. Al minut 66, Sergio Mañas va aconseguir el segon gol; un gol que semblava rematar el partit. Això no va ser així; l'Ampolla va aprofitar els minuts de relaxació dels de Cambrils per aconseguir, al minut 79, marcar i reduir la distància al marcador. A partir d'aquest moment, es van veure bons minuts de l'Ampolla que es va llençar a l'atac en busca del segon gol. Tot i això, al minut 86, José Antonio Roldán va aconseguir marcar, novament, i va acabar amb la reacció del conjunt visitant. Resultat final de 3-1 que permet al Cambrils assegurar la permanència i lluitar per millors posicions en els 2 partits restants.
La setmana que ve, el FC Cambrils visitarà el camp del Cunit, el cuer de la Lliga.

Imatge de la banqueta cambrilenca durant el partit entre el CP Masquefa i el Cambrils CH

Hoquei

CP Masquefa 7 - Cambrils CH 1

El Cambrils CH va perdre la oportunitat de pujar de categoria en un partit on la pilota semblava no voler entrar en la porteria rival. Era el penúltim partit de Lliga i el Cambrils jugava contra el Masquefa, el segon a la classificació i empatat a punts amb el conjunt cambrilenc. Tots dos es jugaven l'ascens i només un ho aconseguiria. Va ser un partit amb molta intensitat, tant al terreny de joc com a les graderies. El partit es va decidir en la segona part; la primera va ser molt igualada amb oportunitats constants per les dues bandes però sense gols. Joan va fer dues parades consecutives que van evitar el gol del Masquefa i, Javi Sama, Mena en varies ocasions, Arcos i Oriol ho van provar, sense encert, per part del Cambrils. La segona part va començar amb la mateixa intensitat i, als 20 segons, el Masquefa va aconseguir marcar. L'avantatge els va durar poc, ja que, només un minut després, Arcos va aconseguir el gol de l'empat. Dos minuts després, es va produir un penal en contra del Cambrils i el conjunt local va posar el 2-1 al marcador. A partir d'aquest moment, el Cambrils es va bolcar a capgirar el marcador, ja que només els servia la victòria; tot i gaudir de varies ocasions, no va poder materialitzar-ne cap en gol. A falta de 11 minuts pel final, el Cambrils fa la seva desena falta i Joan, amb una triple parada, evita que el Masquefa augmenti el marcador. Tot i els esforços dels cambrilencs, a 8 minuts del final, el Masquefa va aconseguir el tercer gol. Un minut després, el quart i, a quatre minuts del final, el cinquè. A 2 minuts del desenllaç del partit, l'ambient al camp era molt intens; els seguidors del Masquefa  estaven celebrant l'ascens i els del Cambrils, desilusionats. Encara van venir dos gols més en contra; resultat final de 7-1 que, per res, va reflectir les ganes i l'empenta d'uns jugadors que van ho van donar tot, acompanyats per la seva afició, i, que no van poder veure recompensat l'esforç d'aquesta magnífica temporada.
El proper, i últim partit, enfrontarà, a casa, al Cambrils CH amb el Piera.

Handbol

CH Cambrils 44 - Handbol Papicenç 25


El Mediterrani i el Móra la Nova es van enfrontar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala

CFS Mediterrani 9 - Mare Nova JE 7

El Mediterrani es va retrobar amb la victòria, després de cinc partits sense aconseguir-la, al guanyar per 9-7 al Mora Nova en un partit que va començar amb gols. En el primer minut, el Mediterrani es va veure sorprès i va encaixar un gol. L'avantatge va durar poc, ja que, en la jugada següent, Hèctor va aconseguir l'empat. A partir d'aquest moment i durant gairebé tota la primer part, es va tornar a veure la millor versió del conjunt cambrilenc, que, poc a poc, va fer-se amb el domini del partit. De seguida van arribar els gols; David, en dues ocasions, Barragan i Alexis deixaven el partit encarrilat i es va arribar al descans amb el marcador de 5-1. La segona part va començar molt bé, ja que Joan, que tornava d'una lesió greu, va fer el sisè. Pocs minuts després, una jugada on Alexis i el porter, Milan, no es van entendre, va acabar amb gol en pròpia meta d'Alexis. Aquest gol va deixar tocat al conjunt cambrilenc i el Mora Nova se'n va aprofitar per escurçar el marcador fins el 6-4. Fran va poder marcar el setè, però el partit es va complicar, novament, quan, en qüestió de 4 minuts, el Mora va aconseguir empatar. Quan tothom es temia lo pitjor, Fran, en la següent jugada, va marcar i va tornar a avançar al  Mediterrani. Dos minuts després, Gerard va fer el definitiu 9-7 resolvent un 1 vs. 1 amb el porter contrari. Tot i els esforços de l'equip visitant, el marcador ja no es va moure i els tres punts es van quedar a Cambrils.

Lluita sota tauler entre els jugadors del CB cambrils i els del CBT 2000 en el partit disputat aquest passat dissabte al matí

Bàsquet

Infantil A-2 (interterritorial)

CB Cambrils 50 - CB Tarragona 2000 43

El CB Cambrils es va imposar al CBT 2000 en un partit estrany i amb un ritme de joc desigual. Els cambrilencs no tenien el dia i els costava anotar cistelles relativament fàcils. El partit va ser un frec a frec fins al cinquè període en què gràcies a un parell de triples seguits de Marc Escrivà els cambrilencs van agafar una mica de distància en el marcador.
La propera setmana el CB Cambrils s'enfronta, de nou a casa, al CB Mollerussa, el cuer de la categoria, en el que és el darrer partit de la competició. Els cambrilencs ja tenen assegurat el tercer lloc de la classificació.


Comenta aquest article