Edgar Curto, tercer en una nova prova de la Copa Catalana i Alex Sánchez, desè en la prova de contrarellotge del Campionat de Catalunya

Edgar Curto va aconseguir la tercera posició a Palafrugell

Aquest passat dissabte, Edgar Curto va disputar una nova cursa de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera a la població gironina de Palafrugell. La prova consistia en dues curses: una on s'havien donar 18 voltes en un circuit urbà i una crono individual d'un kilòmetre. En la primera cursa, un corredor va aconseguir escapar-se i va poder mantenir la distància fins al final, arribant a la meta en primera posició. Tot i els diferents atacs dels corredors, la resta es va mantenir en grup i finalment, en un esprint molt ajustat, Curto va poder creuar la meta per davant d'ells, obtenint la segona posició. En la segona prova, amb una mitjana de 42km/h, el cambrilenc va tornar a passar la meta en segona posició. No obstant, en la suma dels temps, va aconseguir, finalment, la tercera posició, ja que el corredor que va guanyar la crono havia fet el mateix temps que Curto, tot i quedar tercer en la primera cursa.

Per altra banda, diumenge, Alex Sánchez va competir en una prova del Campionat de Catalunya de contrarellotge a Mont-roig, en la categoria cadet, que va consistir en un recorregut de 10 quilòmetres. La posició de sortida s'escollia per sorteig, tot i que en el cas dels 10 primers de la classificació global, els ciclistes sortien inversament a la posició que ocupen. Sánchez ocupa la vuitena posició al global, així que va sortir després del novè classificat. El temps de sortida entre cada corredor era d'un minut. El cambrilenc va recórrer els 10 quilòmetres en 13 minuts, arribant a meta en desena posició, a 50 segons del primer classificat. La propera cursa de Sánchez serà aquest cap de setmana a Palafrugell.